Wishing You Were Somehow Here Again - Celinde Schoenmaker

Tento týden (lehce pozdě, hups) mám video se současnou londýnskou Christine, Celinde Schoenmaker, bohužel však z koncertní verze. Ale to, že se posledních pár let z West Endu neobjevují prakticky žádná videa, bohužel víme. :/
Hned na začátek musím říct, co říká více fanoušků, ale co je velmi okrajové: Celinde má nádherné vlasy. Prostě nádherné. Ta délka a přitom ten objem a hustota - jak??? :D I při fotkách ze zkoušek, kdy je má jen tak v culíku a je unavená vypadají tak krásně a zdravě. JAK??? :D A schovávat je všechny pod paruku musí být fuška, ale stojí za to. :)

Jinak o Celinde jsem už často uvažovala - její hlas mi trošku připomíná Ginu Beck, což je mimochodem dobrá věc, kdybyste přemýšleli. Ale s takovým modernějším nádechem, ale nemyslím tím, že by měla nějaké popové tendence, která nemám moc ráda, ale prostě zní moderně. A z recenzí fanoušků vím, že i její herecké pojetí je takové modernější, takže zaprvé jsem ráda, že ji to nechají dělat (Rebeccu Caine svého času rozladilo, když jí choreografka Gillian Lynne řekla, že Christine hraje až moc inteligentně - mě to upřímně řečeno rozladilo taktéž), což je asi známka jistého pokroku a když se v tomhle ztvárnění našla, jedině dobře, každý by roli měl pojmout po svém, ovšem s respektem k předloze.
Jen teda musím říct, že mě mrzí, že to odzpívala v sedě. Tohle zrovna není písnička na takové útulné pojetí s nohama pohupujícíma ve vzduchu. Ale asi nemohla jinak a i tak v tom byl velký zápal. :)


Komentáře

  1. Tak alespoň máme důkaz, že emoce jsou víceméně v hlase a v hlavě, nikoliv v okázalých jevištních choreografiích! ;)
    A má vskutku krásný hlas; takový čistý!
    A k těm vlasům - božíčku, ty jsou vážně všechny její? :o v první chvíli jsem si myslela, že je to cukrová panenka, hihi! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jak říkáš. :)
    No opravdu jsou všechny její. Ta vyhrála genetickou loterii. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Kéž by se to konečně zlomilo s těmi příspěvky z West Endu. :-)
    Jj, má takový moderně operní hlas a jenom mě mrzí, že její Christine znám pouze na základě audií. Škoda, zvlášť kvůli tomu, co píšeš o jejím herectví. :-)
    COŽE?!? Tak tohle zní jakože je postava Christine hloupá. Moc inteligentně... taky jsem rozladěná. :D
    Zpívat WYWSHA vsedě to mi taky nesedí, ale zazpívala to krásně procítěně. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nožejo! Hlavně mě mrzelo, že nebylo nic s JOJíkem z jeho posledního runu. :D
    No to mě taky právě mrzí ze stejných důvodů. Vlastně celé současné obsazení znám jen z dosplechu a poslechu. :D
    A že to slova vyšla zrovna z úst Gillian Lynne, to bolí. :D
    Souhlas. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ale není hloupá, jen naivní... Takhle bych to viděla. ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky