Nová várka fotek z Plesu upírů

A máme tu další fotky z Plesu upírů, kteří už klepou na dveře. :D
Pobavily mě sáňky a připadají mi geniální. Proč to někdo neudělal už dřív? :D Dále Herbert ve fialových kalhotech a bílým kožíškem mě fakt upřímně rozesmál, ale v dobrém. :D Jinak hodně scén bude vypadat jako z replikové produkce, což mě ale nepřekvapuje, protože třeba ve scénách odehrávajících se v Chagalově hospodě jeviště snad ani nejde vyřešit jinak, v tom je repliková inscenace geniální.
Nu a taky mě zaujal Herbert v plesové scéně - že mají s tatínkem tak podobné kabáty, jen ta Herbertova verze je přirozeně růžovější, volánkovatější a kratší. :D To je cute. :D


image host


image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host


Zdroj:
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/447537/kdo-bude-hrat-premieru-velkomuzikalu-ples-upiru-vojtko-nebo-matus-rozhodnete-vy.html

Komentáře

  1. Vypadá to vážně dobře! Na Sáru v bílých šatech už si taky docela zvykám, i když je trochu škoda, že tím z kostýmů mizí symbolika Krolockovy moci nad ní - na začátku bílá košilka, rudý šátek a boty, když se vydává na hrad a na plese už celá v červeném. Ale šaty jsou to moc pěkné a aspoň je produkce v něčem fakt originální :D Taky se mi líbí, jak se kostýmy tanečnic z Roten Stiefel Sářiným šatům podobají, takový hezký detail.
    Sáňky jsou fakt suprové!
    A tak se mi zdá... Na fotce z tanečního sálu, jak hrabě stojí na tom mostě, není to vlevo s vějířem, ve fialových šatech Alfred? :D
    Jinak Krolockův plesový kabát je úžasný a vůbec se mi všechny kostýmy z plesu fakt líbí (myslíš, že je pán v červené uniformě narážka na "und des Kaisers Page aus Napoleons Tross" z Unstillbare Gier nebo v tom hledám moc?).A koukala jsem na videa ve zdrojovém článku a sakra, ta Natálie je fakt dobrá. I herecky se mi dost líbila, trochu mi připomíná "původní" Sáry, jako byla Cornelia Zenz nebo Michaela Kovaříková. Jak jsem se nejdřív kvůli jejímu věku bála, tak vidím, že pan Janeček fakt věděl, co dělá.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou postřehy! Já jsem si ALfréda na skupinové fotce z Tanzsalu vůbec nevšimla. Ani "pážete z Napoleonovy gardy". :-)
    Kulisy se mi obecně líbí, jen ve scéně před Krolockovým hradem... ty míže místo brány jsou pro mě docela zklamáním. Ale sáňky super!
    Ještě mě mrzí, že na Krolockově zámku není točité schodiště nebo aspoň jeho "kazatelna" z plesové scény.
    Natálie je opravdu talentovaná, jenže pořád se "nemůžu smířit" kvůli tomu, že si říkám, že vztah Sarah a Krolocka ztratí původní dynamiku a chemii. (A jestli ne, tak mi v hlavě bude blikat výstražné světlo "Krolock pedofil, Krolock pedofil".)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Máš s tou symbolikou naprosto pravdu, ale zase není na škodu ji čas od času nabourat. Oblékat hrdinku zpočátku do bílých barev a pak ji postupně odívat do černé, případně tady rudé, už je až v divadle používáno možná až přespříliš často, tak proč si s tím nevyhrát. Mě ty bílé šaty evokují kapky krve na sněhu, což mi přijde suprové. Snad proto se mi podvědomě líbily už od začátku. :)
    Omfg, já bych Alfréda v šatech totálně přehlédla. Tyjo, tak to je skvělý. Proč nikoho už dřív nenapadlo obléct ho na ples do šatů? :D Vždyť to je geniální. :D
    Krolockův kabát horoucně zbožňuji, to je přesně mé gusto. :D
    Pána v uniformě jsem jen postřehla jedním očkem a vůbec nad ním nepřemýšlela....fíha, dobrý postřeh. Je to možné, coby ne, záleží jak moc výtvarník zkoumal libreto a jak významně se jím dal ovlivnit....teď by mě to taky zajímalo. :)Natálka mě fakt moc mile překvapila. O tom, že umí zpívat mě přesvědčila hned v úvodu, ale jejího herectví jsem se trošku bála. A ona přitom předvedla nervózní, stydlivou, ale zároveň odhodlanou Sáru. Měla v sobě jistou melancholii typickou právě pro tebou zmiňované dámy a hrozně se mi to líbilo. Vlastně se mi líbila víc než Míša Gemrotová.
    Jen se trochu bojím, jak bude fungovat její jevištní chemie s jejími hereckými kolegy, ale tak....jsou to profesionálové a je to jejich práce. :)[2]: Jo, s Krolockovým hradem si mohli více vyhrát, zvlášť když se vezme v potaz, jak je jeviště Goja obrovské.
    Tím zábradlím namísto točitého schodiště nebo jak říkáš kazatelny, si u mě taky moc nešplhli. Ale zase to zřejmě využívají pro více scén, zřejmě ten prostor využijí i jako knihovnu, tak snad proto.
    No, však se podívej na to video v tom zdrojovém článku. Marian se Natálky očividně bojí vůbec dotknout a já vcelku chápu proč. Je to složité. Kéž by byla tak o čtyři, pět let starší, achjo, protože jinak je v té roli fakt perfektní. :)

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Šmarja, ale ten Alfred v šatech se mi líbí čím dál víc :D
    Míša Gemrotová mi popravdě pěvecky jako Sára moc nesedí. Ve Fantomovi byla skvělá, ale pro roli Sáry mi její hlas přijde takový moc... vyspělý není úplně to správně slovo, ale asi chápeš, jak to myslím.[2]: Absence točitého schodiště mě taky mrzí, chybělo mi už i v časech "kazatelny". Strašně mě vždycky bavilo sledovat herečky, jak sestupují dolů, některé nadšeně, jiné jsou nervózní,...Co se vztahu Sáry a Krolocka týče, taky mi tam ten Natálčin věk vadí. Kdyby jí bylo aspoň třeba šestnáct... Je to škoda, protože jinak je fakt skvělá.

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, do Alfreda jsem se fakt zamilovala. On bude v naší produkci takový roztomilý nerd. :D
    Hm, mě připadalo, jako by se Míša hlasově trošku držela zpět a nevěděla, jak si v tomto partu vyhrát s intenzitou hlasu. Ale jinak mi za mě přišla dobrá. Ale ano, vím jak to myslíš, zvlášť když to člověk takto direktivně srovnává s Natálkou. Jenže u Natálky jsem zase měla pocit, že v určitých frázích zní její hlas naopak  poněkud příliš dětsky. :D Já bych asi potřebovala nějaký zlatý střed mezi oběma dámami, aka Natálka za nějaké čtyři roky. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky