Totale Finsternis - Ivan Ozhogin, Elena Gazaeva


Muzikáloví bohové jsou k nám laskaví a seslali nám oficiální video nahrávku Totale Finsternis z revivalové inscenace Balu Vampirov, momentálně sídlící v Moskvě. Je na ní mé vysněné obsazení, Ivan Ozhogin a Elena Gazaeva, kteří oba patří k mým oblíbeným představitelům rolí. Tak obecně o ruském obsazení Balu dosud vždy platilo pravidlo velmi silného obsazení všech rolí, včetně alternací a understudies. Jen je tedy škoda, že hodně nových tváří z revivalové inscenace zatím není zdokumentováno, takže tohle pravidlo asi platilo spíš jen o originálním obsazení, protože to současné nemohu plně posoudit.
Video bylo na Vimeu, odtamtud ho stáhli (respektive zaheslovali), ale rychlí fanoušci ho stihli stáhnout a nahrát na vk. Doufám, že se tam ohřeje aspoň do večera, než se dostanu na svůj počítač a stáhnu si ho. (To jste jako nečetli).
Video bohužel není do konce písně, ale ta práce kamery a světlo....fakt perfektní, kéž by takhle bylo celé představení. :)

Komentáře

  1. Uáááá, mě to nejde spustit! Budu must počkat na večer, až se dostanu k vlastnímu PC! :D
    Tu tvoji animačku miluju! Tohle provedení písně patří k jedněm z mých nejobíbenějších. Škoda, že se na veřejnost dostávají videa z Hitů Broadwaye v tak omezeném množství.
    Nádherná upoutávka. Oficiální záznam! Prosím, prosím!!! :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Božíčku... Asi jsem se do Balu zamilovala!
    Hrozně moc se mi u této písně líbí ta "nízká" melodičnost - když to srovnám s Fantomem (kterého teďka poslouchám na vkus mého okolí možná zase až moc často) tak je to takové poklidné, harmonické ale přesto jitřivé... A to soudím jen podle jediného videa a proklínám sama sebe za to, že nevím jak video z vk.com stáhnout... Je to překrásné!
    A když se podívám na ty kostýmy... wow! skvost!

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Absolutní souhlas se vším. :D[2]: Přesně tak. Tanz/Bal je myslím skvělé "odreagování se" od FO. :) A ty kostýmy jsou fakt nádherné, co teprve v plesové scéně, to je taky něco. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky