Má tvorba



Náhradnice (2019-2021)

Příběh navazující na Dreamcatchera. 
Sledujeme Estellu, neteř nyní už mrtvé Mercedes, která se za dramatických okolností stala regentkou císařství. Pokouší se být dobrou panovnicí, v cestě jí však stojí vlastní pýcha, sabotáže ze strany vlastní vlády a navíc se zdá, jako by s ní zpovzdálí hrál temné hry i někdo další, tajemná figura zpovzdálí tahající za provázky. 


Fanfikce na muzikál/rockovou operu Mozart L'Opéra Rock a film/divadelní hru Amadeus.
Popisuje, co by se stalo, kdyby Leopold Mozart zemřel už okolo roku 1781 namísto 1787. Nannerl Mozartová by se tím pádem na nátlak otce nestihla nešťastně provdat za muže, kterého nemiluje. 
V této verzi příběhu se proto Nannerl vydává spolu s Wolfgangem za štěstím do Vídně, kde se poté slavně neslavně rozehraje tragédie velkého rivalství mezi Mozartem a Salierim, tentokrát ovšem z úhlu pohledu Nannerl. 

The Dreamcatcher (2016-2018)

Fanfikce na ruský minifilm Korzet. 
Děj se odehrává ve fiktivním císařství Twighburg, kde se šíří podivná nemoc, která zasahuje zejména šlechtu a dokonce se dotkne i přímo císařské rodiny. Jednou z vedlejších postav je i Erik z Fantoma Opery, ale příběh hlavně sleduje osudy slepé princezny Mercedes, její tajnou lásku, operního pěvce Daniela, a velmi podezřelého korzetáře Ferdinanda a jeho "sestřenici" Julii. 
Psaní anotací mi vůbec nejde a tenhle příběh je velmi zamotaný, eh. Zpětně bych na něm hodně věcí zjednodušila a zkrátila, ale tak už to se starými projekty bývá. 


Fanfikce na muzikál Love Never Dies, ovšem z úhlu pohledu originální postavy Arielle, která se do Erikovy Phantasmy dostane za velmi dramatických událostí, na útěku před svým tyranským otcem. 
Můj druhý větší autorský pokus, dílo nanejvýš chaotické. Bára jednou moudře pronesla, že se hodně věcí v tomto příběhu zdá být náhodných, a to proto, že přesně tak to taky je. 


Fanfikce na muzikál Love Never Dies, respektive alternativní vesmír, kde nezemře Christine (spoiler!), ale Erik. Obsahuje také ve své době velmi populární romanci mezi Meg Giry a téměř originální postavou, inspektorem Henrim Ledouxem. 
Můj první větší autorský pokus a podle toho také náležitě špatný, nicméně pro mě má svou sentimentální hodnotu. Pro tebe, drahý čtenáři, ale nemá hodnotu vůbec žádnou, omlouvám se. 


Aneb když jsme si s Bárou v roce 2012 navzájem psaly "pohádky", kde se jedna vdala za Hadleyho Frasera a druhá za Ramina Karimloo. Vrchol fantomáctví, vrchol všeho, absolutně ikonická díla. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky