Trailer Tanz der Vampire v St. Gallen

Tanz der Vampire v St. Gallen vypustilo velmi očekávaný trailer. Tato produkce se mi opravdu líbí víc a víc. Krolock hrající na klavír! Sářiny rodiče nejsou takový "stereotyp"! A i ten nápad, že Krolock Sáře věnuje korzet se mi líbí - je to trochu perverzní, ale mluvíme o muži, co jí vtrhne do koupelny, když se koupe, ehm, ehm. V téhle moderní verzi je Sára přece jen dcerou lidí z vyšší střední třídy a pro ni by už červené botky nebyly to nejkrásnější, co kdy viděla. Podle plakátu, který jsme viděli v jejím pokoji je tahle Sára tak trošku goth, takže dostat rudý korzet s černou krajkou je asi její obdoba červených botiček originální Sáry. A konec konců proč ne. :)
Dobří muzikáloví bohové, nechť jsou k nám fanoušci milostiví a nahrávají. Děkuji. :D


Komentáře

  1. Souhlas! Tohle se musí vidět. :D :D
    Haha, Knoblauch scéna pobavila! Ta fontánka na pití ve tvaru česneku. :D Překvapilo mě, že se červené kozačky nekonají... ale to s tím korzetem se mi líbí (a tvoje zdůvodnění taky). :-) Jo a taky, že Chagal je v taneční scéně a běduje - milý detail.
    Koukol vypadá jako kříženec Shakespearova Richarda III. a gestapáka. Je tu mnohem zlověstnější než "obvykle". (Řekla bych, že až děsivý.)
    Ááááách, Totale Finsternis mě dostalo!!!
    Tohle se musí dostat ven (alespoň nějaká videa, ale celý záznam by byl lepší.) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Knoblauch bude asi nejvíc zabíjácká věc. Přemýšlím, co to teda Chagalovi vlastní  - hospoda to nebude, tak snad jedině nějaký ozdravný rezort na bázi česneku. :D
    Toho Chagala v taneční scéně bych si nevšimla. :D :D Musela jsem si to po tvém komentáři pustit znova. :D
    Koukol je úplně skvělý! Já z něj mám radost! :D Tvůj popis skvěle sedí. :D Není to žádná karikatura, myslím, že tahle verze Koukola už bude braná seriózněji (stejně jako Chagalovi) a to se mi líbí. :)
    Totale Finsternis je úplně nejvíc, aspoň to ať se proboha dostane ven!!! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky