Zkoušky Oněgina s orchestrem

Zkoušky Oněgina se posunuly do další úrovně, dá se říct, protože obsazení už začalo zkoušet s orchestrem, což vnáší docela novou atmosféru. :)
Z toho existuje televizní reportáž, ale musím vám říct, že z ní nic moc nezjistíme, protože písně muzikálu jsou samozřejmě ještě tajemství & ve vývoji a mohou se změnit.
Nu, ale i tak je to milý pohled do zákulisí ZDE. :)


Petrohradští skladatelé Anton Tanonov a Gleb Matveychuk vytvořili originální interpretaci klasického díla: folkové melodie kombinované s dílem Čaikovského. Za pomoci 3D technologie se na jevišti přeneseme na petrohradské plesy, ruské vesnice a jejich slavnosti s přeskakováním ohně a ohňostrojem, ale i do kruté zimní bouře.
V hlavních rolích vystoupí Kirill Gordeev a Vera Sveshnikova, oba herci, kteří předtím hráli v muzikálu Bal Vampirov/Tanz der Vampire.
Sofia Sirakanyan, režisérka muzikálu: "Je to ohromující rozdíl, když teď zvuk slyšíme živě, když orchestr doprovází zpěváky, když dirigent zachytí každý letmý pohled, každou dramatickou pauzu - rozhodně je to skvělý pocit. Zdá se, že si už téměř můžeme představit, jaký bude muzikál, až se na jevišti probudí k životu.
Herci zatím nevystupují ve svých luxusních kostýmech, které se ještě stále tvoří, stejně jako kulisy. Muzikálové scény budou kopírovat interiéry 19. století, ale spatří světlo světa až na premiéře, 1. 10. 2015.

Komentáře

Oblíbené příspěvky