Cast change ve West Endu, září 2015

Konečně! bylo oznámeno nové obsazení Fantoma Opery v Londýně a musím se vám přiznat, že jsem to samou radostí trochu oslzela. Pokud sledujete můj blog déle, jistě zjistíte proč. :))

Premiéra nového obsazení proběhne 7. 9. 2015 a noví/staronoví lidé ve fantomácké rodině v Londýně jsou:


Do role Fantoma se vrací velmi známé jméno, John Owen-Jones, který působil rovněž ve Fantomovi, v nové přepracované produkci v UK tour. Co se týče FO ve West Endu, John je na prvním místě v počtu odehraných představeních a touto novou smlouvou svoji pozici ještě utuží. :)
John dále hrál Jeana Valjeana v Bídnících ve West Endu, na tour na počest pětadvacátého výročí a na Broadwayi a byl prvním britským (velšským pro přesnost ;)) hercem, který roli hrál jak ve West Endu tak na Broadwayi.
Jeho poslední rolí byl Pirelli ve Sweeneym Toddovi.
John bude hrát Fantoma do 30. 1. 2016.



Od 1. 2. 2016 Fantoma po Johnovi převezme Ben Forster. Ben je nejvíce známý pro vítězství v TV show "Superstar" - kde Andrew Lloyed Webber hledal talenty pro titulní roli v Jesus Christ Superstar. Jeho další předcházející divadelní kredity jsou Magaldi v Evitě a Buddy v Elft the Musical.


Novou Christine se stává Celinde Schoenmaker, která právě skončila v Bídnících, kde hrála Fantine, což byl její West End debut v roce 2013. Předtím hrála Jenny v Love Story v rodném Nizozemsku.


Novým Raoulem se stává Nadim Naaman, který ve Fantomovi v Londýně působil v letech 2010 - 2012 jako člen company a understudy Raoul. Mezi jeho předcházející role patří Charles Clarke v Titaniku, Anthony Hope ve Sweeneym Toddovi, dále působil v One Man, Two Guvnors a v Sound of Music.

Novým monsieurem Firminem se stává Michael Matus, který předtím hrál Fernanda v Wonem on the Verge of a Nevous Breakdown, dále působil v Sound of Music, Yes Prime Minister, Lend Me a Tenor, Oklahoma a Imagine This.

Monsieur André od září bude Christopher Dickens, který působil ve War Horse, Blood Brothers, Sound of Music, The Far Pavilions, Salad Days, The Threepenny Opera, The Secret Garden a Mary Poppins.

V obsazení nadále zůstává Lara Martins (Carlotta), Jacinta Mulcahy (Madame Giry), John Ellis (Piangi) a Alicia Beck (Meg).

Emmi Christensson pokračuje jako Christine alternace do června roku 2016, poté bude z understudy na alternaci povýšena Lisa-Anne Wood.

Source:
http://www.thephantomoftheopera.com/news/latest-news/major-cast-changes-for-the-phantom-of-the-opera-london

Komentáře

  1. John! Týjo! Teď už tomu chybí jen jedno... Killian.

    OdpovědětVymazat
  2. Nojéjej! Killian! Ale Nadim akorát Killianovi dělal understudy a všichni si ho hrozně chválili, takže já mu věřím. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky