Broadway hits (10. 5. 2015) II


Vracím se ještě s jedním videem z květnového Broadway Hits. Protože stojí za to, ó, okamžitě si to pusťte!! :D
Jak víte, Ivan už strašně dlouho mluví o tom, jak moc chce hrát Ježíše v Jesus Christ Superstar (zmiňuje to doslova v každém rozhovoru) a tak není divu, že v Broadway Hits zpívá právě Gethsemane. A přesně to někdo natočil!!!
Opakuji: okamžitě si to pusťte, to je něco neuvěřitelného. Takhle jsem Ivana ještě nikdy neviděla, ty emoce, ten hlas...nádhera, galaktické ba přímo intergalaktické! :)


Komentáře

  1. Při poslechu jsem byla tak šokována až ze mě vyletla slova, která bych nečekala, a vyhrkly mi i slzy ten Ivan co s tím hlasem dokáže já jen zírám s otevřenou pusou ten záááááááááávěr epic

    OdpovědětVymazat
  2. V tom by to byl čert, aby Ivan nedostal roli v JCHS! Toto video je skvělé doporučení na konkurz. Bože, on to zahrál naprosto špičkově! Takový příval emocí, no a hlas... Nejsem zrovna velký fanda ječáků, ale tady mi Ivan vyrazil dech! Ještě u žádného zpěváka jsem neslyšela, že by při něm přecházel do nižší polohy a pak zase do vyšší!!! To je umění, udržet to čistě!
    Jak jsem ho sledovala, tak jsem si říkala, že jde vážně poznat, že se jedná o jeho zamilovanou roli (vlastně i celý muzikál). Já bych mu tak moc přála, aby si v něm zahrál (i jako Jidáše bych ho ráda viděla :-) ) No a závěr, ještě při potlesku byl stále v roli - v tom je Ivan prostě neskutečný, jde vidět, že roli bytostně prožívá :-)
    Tak tohle mi nesmí v mp3 chybět! Jde se stahovat :D
    A animačka je skvělá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto s vámi souhlasím, dámy. :) Ivan prostě musí hrát Ježíše. :)
    A díky za pochvalu animačky. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky