Jekyll & Hyde curtain call

Je smutné jak je to dlouho co se neobjevilo nic nového z Jekylla a Hyda s Ivanem. Vskutku smutné. Ne že by tam hrál kdovíjak často (v červnu jednou, v červenci ani to), ale i tak by fanoušci mohli víc natáčet případně víc sdílet.
A tak se tedy potěšme alespoň fotkami z děkovačky z onoho jediného červnového představení (konkrétně osmadvacátého).

image host


image host

image host

image host

image host

image host

Komentáře

  1. Přesně to samé jsem si říkala: proč jen nenatáčí více videí s Ivanem v této dvojroli (v těch několika málo ukázkách mě nadchl, tak si říkám, škoda tomu... nejvíce postrádám scénu, kdy Lucy dojde za Jekyllem, který jí ošetří zranění - s Ivanem jsem tu scénu vůbec neviděla)
    S úsměvem na derniéře. Hihi, Ivan na děkovačce předvedl zajímavé kreace :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jéje, přesně tu scénu bych si taky moc přála vidět. Fanoušci pořád natáčí Ivana jako Hyda ale nikdy jako Jekylla!!!! :D Já chci roztomilého klaďase Ivana. :D
    Jediné co je tak k dispozici je Take Me As I Am, jenže to vůbec není přiblížené a Elena a Ivan jsou jen takové miniaturní postavičky v dálce. :D
    Ach, derniéra ještě ne. Na červenec sice  nemá v muzikálu jediné představení ale v srpnu dvě a z toho jeden dvoják, takže vlastně tři. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Why not! Ivana jako klaďase moc často nevidíme a to video Take Me As I Am, i když z dálky, se mi moc líbilo :-) (absolutely cuteness)
    Vážně? To je dobře, třeba to fanoušci napraví a pořídí nějaké videjko s Ivanovým Jekyllem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. A pak je tu samozřejmě to fanvideo zaměřené na líbající se Emmy a Jekylly...i to je velmi cute. :D
    Snad ano, moc doufám. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky