Jednou Mistr, pořád Mistr


Vedlejší příběh Mistra a Markétky, který není zmíněn v muzikálové podobě, je zmínka o tom, že Mistr vyhraje v loterii slušné peníze a za ně si pořídí sklepní byt ve kterém se odehrává část prvního jednání.
S muzikálovým Mistrem se setkáváme poprvé až ve chvíli, kdy se seznamuje s Markétkou, takže tenhle detail je znám jen knižním fanouškům. Nicméně kdo říká, že se knižní a divadelní svět nemůže spojit tím nejnepravěpodobnějším způsobem? :)
Jedna fanynka dala Antonu Avdeeovi (ugh, to skloňování je s nejvyšší pravděpodobností špatně, že?) tiket do loterie a co se nestalo...samozřejmě, Mistr vyhrál. :D Anton je teď šťastným majitelem jednoho milionu rublů. (Vygooglila jsem si, že je to 436 970 Kč, takže velice slušná výhra).
Co jsem pochopila, tak Anton ten tiket ještě předtím než vyhrál daroval své mamince, takže teď ne vím, jak si to mezi sebou rozdělí, ale to už je vedlejší a none of my business. :D

Ale to pořád ještě není všechno! (Hraju si na Horsta Fuchse).
Anton, jako už třetí v pořadí z ruského obsazení (po Ivanovi Ozhoginovi a Veře Sveshnikove) dostal nabídku z Ameriky, aby si roli Mistra zopakoval v plánované produkci na Broadwayi!
Šťastný to muž, že?
Velké gratulace! :)

A to pořád není všechno. :D :D
Anton už nazpíval Ješuovu árii, Ukřižování, v angličtině - On The Cross, takže Na kříži. To naznačuje že americká produkce už se skutečně dává do pohybu.
Píseň si můžete poslechnout ZDE.

P. S.: Nevíte jak tu píseň stáhnout? :D

Source:
http://vk.com/margaritamusical

Komentáře

  1. Anton je unikátní Mistr: muzikál i knihu má propojenou s osobním životem :-) zajímalo by mě, jak zareagovala ona slečna, když se dozvěděla, že Anton vyhrál díky jejímu losu :D (teda jestli se to dozvěděla)To už je třetí oslovený z obsazení? Mohlo by to tak pokračovat dál až by se na Broadway sešlo celé obsazení z Ruska :-) Kéž by jedinou změnou byly texty v angličtině - teda jestli se muzikál na Broadwayi uskuteční (pořád ve mě hlodají pochybnosti)Zkoušela jsem to stáhnout, ale byl mi odepřen přístup.

    OdpovědětVymazat
  2. Anton tu slečnu teď prý hledá, protože jí chce poděkovat, to je milé. :))Tak zareagovala i nějaká fanynka na Tumblr - tak ať si prostě vezmou celé obsazení! :D Bylo by to skvělé, což? :D Já bych byla pro všemi deseti, všichni si to zaslouží. :)Aach, škoda.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky