Tvayburg

Tato informace ohledně Korzetu se sice netýká Ivana, ale přesto, jak brzy sami zjistíte, může být pro české fanoušky velmi potěšující a proto ji naprosto musím sdílet. :)
Tak tedy, tvůrci zveřejnili krátké povídání o Tvayburgu z něhož se dozvídáme, že toto město bylo vytvořeno díky inspiraci Petrohradem a Prahou! :) :) Malý dotek ČR v Korzetu. :)


Místo, kde se odehrává příběh Korzetu - fantastické město Tvayburg - hlavní město mocného evropského císařství.
Jen samé jméno města v sobě nese dvojí význam. Sloučilo se s věčným svitem stmívání a stínem, s dobrem a zlem a řeka protékající městem se studenou vodou z moře, rozděluje město na dva světy:
Vrchní Tvayburg - kde se nachází skvostné paláce a Dolní Tvayburg - kde se v nebezpečném šeru nachází chudinská čtvrť, obydlí médií a spiritistů.
Tvayburg, také známé jako "město mistrů" je plné inženýrů, mechaniků, fyziků a filozofů, je plné úžasných vynálezů a nabízí mnoho nevšedních zážitků.
Tvayburg je sídelním městem císaře, ale také místem, kde se shromažďují velmi zlověstní lidé.
Kopky, vědci a zloději...
A právě v tomto městě žije hlavní hrdina filmu - slavný a záhadný čaroděj Ferdinand, který tvoří zvláštní korzety pro dámy z vysoké společnosti...

Komentáře

  1. Inspirace Prahou? To je skvělý, alespoň má ČR nějakou spojitost s filmem.
    WOW! Opakuji se, ale je to prostě fakt, že co nové info, to zvýšení nadšení a nedočkavosti. Zní to naprosto fantasticky, že se ani dočkat nemůžu a obávám se, že má očekávání ohledně filmu se neustále zvyšují.
    Veruška s Ivanovou maskou :D řekla bych, že jsem si na tu masku už zvykla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už se také nemohu dočkat až to vypukne :-) inspirace Prahou vážně potěšila :-) každopádně Ivan hraje syna císaře tak tam bude snad vícekrát než jen 2 vteřiny v záběru :-)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: To mě hrozně potěšilo. :))
    Oni opravdu umí báječně navnadit a udělat atmosféru a to i přesto, že ani ještě nevíme oč vlastně jde. :D[2]: Uvidíme, nezbývá než doufat, že neskončí u těch dvou scén co zatím má. :D Nebo o kterých víme, že má, abych byla přesná. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky