Tanz der Vampire míří zpátky do Berlína


Pokud jsme my, fanoušci Tanzu, smutnili nad tím, že nám náš muzikál mizí z prken, která znamenají svět, velmi jsme se mýlili. Pokud si vzpomínáte, už jsem psala o tom, že Tanz se vrátí do Mnichova v roce 2016, jenže to není vše. :)
Stage Entertainment začal fanoušky nedlouho po tomto oznámení škádlit zvláštními videji, která naznačovala, že to ještě není všechno. První video bylo absolutně nicneříkající a fanoušci včetně mě na to reagovali svorným WTF (:D), druhé video bylo ještě zvláštnější a ve třetím to všechno vyšlo najevo! Tanz se vrací do Theater des Westerns v Berlíně! A upoutávku na to tedy udělali stylovou (ovšem to jsem zjistila až ve chvíli, kdy jsem si spojila všechny její části dohromady :D). Francouzský Alfred a profesor Abronsius v ní totiž předali pomyslný klíč zpět do Berlína, což je strašně pěkné gesto.
Plus jsme díky jistým náznakům ze strany jak oficiální stránky Tanzu tak i od Daniela samotného už zjistili, že Alfredem v této produkci bude Daniele Carta Mantiglia, tedy francouzský Alfred.
Glückliche Zeit!!! :)

Těmi pozoruhodnými upoutávkami se můžete potěšit ZDE, ZDE a ZDE. Ještě se má podle všeho vydat nějaké čtvrté, závěrečné video a já chtěla trpělivě počkat až se tak stane, ale už si dávají načas příliš dlouho. ;)

Komentáře

  1. No tak to je paráda s tím že se vrací takhle krásně, páni Francouzský Alfréd ot je tedy něco, myslím si že Herbíkovi půjde ta romantika hnedle mnohem lépe :D :D :D
    jsi si jistá že jsou ti herci jen dva??? co se týče těch vícejazyčných verzí sem tam se mi totiž motají v těchto věcech i jiné muzikály dohromady tak abych v tom neměla bordel :-)

    OdpovědětVymazat
  2. A co se ti nezdá? :) Jestli víš o dalším herci, tak jsem možná mylně informovaná. Ale docela mě mateš, byla jsem si do této chvíle jistá. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je paráda, upoutávky byly úžasné, akorát to v tý třetí mírně zkazilo to auto, co tam projelo, ale paráda, jsem zvědavá, co bude na tom posledním videjku. :)
    Jj, budeme mít zřejmě za celý rok dost napilno, pořád jezdit do Německa, ale je to nádhera. :D
    Co se týče herců, já vím ještě o Nele-Liis Vaiksoo, což je zpěvačka z Estonska, která hrála Sáru jak v Němčině, tak ve svém vlastním jazyce.

    OdpovědětVymazat
  4. Nojono, berlínský život nezastavíš. Ale je hezké, jak herci na to vůbec nereagovali...já mám třeba pořád tendence ohlížet se po projíždějících autech. :D
    Pááni, to jsem netušila. Děkuji za info! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Spíš je to Lotte tím, že už jsem zmatená z jiných muzikálů, je jich totiž TOLIK :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ve čtvrtém videu by mohli prozradit "identitu" nového Krolocka :-)

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: To máš pravdu také jsem na to zvědavá :-)
    Mohl by to být třeba Robert D. Marx

    OdpovědětVymazat
  8. [7]: Dobrý vkus, to je...óóó, dobrý vkus. *.*

    OdpovědětVymazat
  9. [8]: Já věděla že ti tím nápadem udělám víc než velkou radost :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky