Totale Finsternis - Thomas Borchert, Jessica Kessler

A pojďme se ještě chvíli držet Tanzu v této rubrice! :D
Tohle video jsem si vybrala na základě dvou věcí: TF není nikdy dost a faktu, že jsem Jessicu Kessler nikdy neviděla s někým jiným než s Kevinem Tartem v proshotu Tanzu. Hmm,to je třeba napravit!
A tak ji tedy máme s Thomasem z Hamburku z roku 2004. (Zdůrazňuji ten rok, protože ho sami pocítíte na kvalitě :D).
Jessicu mám strašně ráda - myslím, že co se týče energičnosti a citu pro humor je její Sára nepřekonatelná. Zrovna v TF humor samozřejmě nevidíme, ale mluvím teď obecně. :D Taky je strašně roztomilá (já vím, to jste potřebovali vědět :D) a nevím proč, ale stejně jako v proshotu, i teď v ní vidím takové malé ptáčátko, co se samo zavírá do klece, aniž by to tušilo. Její projev je skutečně velmi čistý a upřímný a co se mě týče nejde její Sáru nezbožňovat.
Co se Thomase týče, v TF obzvlášť vyniká jeho pozoruhodná barva hlasu s takovým velmi temným podtónem, který je svým způsobem pro hraběte skvělý.
Je zajímavé, jak na začátku, když mají poprvé zpívat společně, Thomas nejprve nechal zpívat Jessicu samotnou a pak se k ní připojil až při druhé větě - zajímalo by mě, jestli to byl nějaký umělecký nápad nebo se prostě zapomněl. :D
Jéééje! Jééééje! Nevím, jestli je to prostě jiná choreografie, nebo Thomasova improvizace, ale to jak si Sáru zabalí do pláště v té části, kdy ho normálně herci nad Sárou zvedají jako netopýři je strašně strašně milá! Jej, to mi udělalo radost! :D
Dalším mým postřehem bylo, že vzhledem k tomu, že Jessičina Sára je poměrně naivní, Thomas se na ni dívá docela lítostně...je zajímavé ho sledovat, vážně. Ten pohled jakým ji sleduje úplně na konci, kupříkladu. Jen je tedy škoda, že právě ten konec je uťatý. To se nedělá.
Ale i tak....
Krásný nový týden! xxx






Komentáře

  1. Thomas opravdu měl nejlepší líčení :-)
    Možná mu vážně vypadl text, ale spíš to vypadalo, že to udělal schválně :-)
    To zabalení Jessicy do pláště jsem viděla u Thomase i tady: https://www.youtube.com/watch?v=QJURjF51LFE a tady: https://www.youtube.com/watch?v=JPTwbxCsyEw
    Uťaté konce nemám ráda. Co naplat, lépe něco než nic :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Velký souhlas. :)
    Udělal tu odmlku takovou významnou, takže to skutečně spíš působilo jako záměr. :)
    Jéje, děkuji! Je to strašně hezounké! ^.^
    Nojo, muzikálofilové musí být zvyklí. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Možná to bylo zapomnění a odmlčel se na delší dobu, aby to vypadalo, že tak to má být :-) (aby jí neskákal doprostřed verše)
    Není zač (jen škoda, že mu to "zabalení" v Ronacheru zatrhli)
    Pravda, pravda :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ha, asi jen Thomas ví, jak to vlastně bylo. Už se nabízí skutečně hodně verzí. :D
    Pfff, vskutku škoda.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky