Kirill je zpět


Poprvé od března v roli Wolanda znovu vystoupí Kirill Gordeev, protože Rostislav Kolpakov musel v ten den, tedy 14. 6. 2015, své představení zřejmě zrušit, neboť původně ho měl odehrát on. Přemýšlím, jestli se z toho dá vyvodit, že Kirill je cover Wolanda? Očividně totiž naskakuje jen v případech nouze a dá se tak vysvětlit proč prakticky nehraje.
A pokud vás to zajímá, jeho Markétkou bude Vera Sveshnikova. :)

Komentáře

  1. A já si říkala, že jsem Kirilla viděla jen ve videích z jednoho představení. Škoda že nehraje ve více představeních.
    Jsem ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, zatím totiž o jeho Wolandovi nemám prakticky žádný názor, protože podle mě prostě neměl šanci se do role pořádně vžít. :)
    Snad budou videa. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nu já jsem za Kirilla nadšená měl by dostat víc prostoru ale také mě alarmuje počet odehraných představení Rostíka dává si ted asi volno - na jednu stranu je to dobře, pořádně si odpočine, ale zároveň ve mě hlodá malý čertík který si říká "A vrátí se nám ještě?" :D
    Tak Vera je tak nějak jeho Markétkou :D

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě ano. :)
    Vera měla naplánováno odehrát tohle představení ještě předtím, než se oznámilo, že místo Rostika bude hrát Kirill, takže je to spíš náhoda. :) I když já věřím, že ti dva chtějí hrát spolu, když jsou spolu i v reálu. :D
    (Tolik o drbech, že Vera chodí s Rostikem...ve skutečnosti má syna s Kirillem. :D Nevím už, kde jsem to vyčetla, ale očividně to byl nesmysl. :D)

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Hele na každém šprochu pravdy trochu :D takže kdo ví.

    OdpovědětVymazat
  6. Jestli na tom byla nějaká pravda, tak jistě v dávné minulosti :)

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: nezapomínejme že fanoušci mají často převelice bujnou fantazii- mimochodem objasníš mi už konečně na FB co se událo když mám hádat???

    OdpovědětVymazat
  8. Mohu mít kousavý dotaz??, co je vlastně s Victorií? proč už nehraje? ona je jen alternací? Nebo se něco děje?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky