Broadway Hits (22. 6. 2015)

Jako každý měsíc, i v červnu nechyběly Broadway Hits. A naším štěstím je, že tento měsíc jsme se dočkali hodně videjí. :) Tak hurá do toho. :)
Ty překlady berte tak nějak...jako pracovní s Googlem. :D Znám jen slabou menšinu těch písní. :D


Mozart! (Alexander Sukhanov) (vskutku doporučuji, Alexandrova verze se mi líbí asi víc než Ivanova...což jste ode mě nečekali, že? :D)

Komentáře

  1. Ó, Totale Finsternis mě snad nikdy neomrzí :-) Eleně tentokrát upravili vlásky podobně jak to mívala na představeních :-)
    Hm, líbí se mi jak Ivan popojde několika ráznými kroky k Eleně a ona ustupuje a Ivan si ji vábí k sobě zpět :-) (tak mě napadá, že tohle představení byl jakožto Krolock obzvlášť hladový :-) )
    Jsem ráda, že se Ivanovo "antré" ala model uchytilo :-)
    Vážně? No tos mě vážně překvapila (nejdřív překvapivý názor ohledně Ivanova herectví u Sbohem Markétce, pak že Ramin má nestabilní hlas a teď tohle - no já nestačím zírat :D )
    U písně z Romea a Julie - Králové nočních benátek, no já radši francouzský originál, který není tak hekticky rychlý (tyjo, oni tam mají i mluvenou pasáž? to jsem netušila :-) ) a Rostíkův Batman mě dostal :D
    Co jsem Natalii viděla v "civilu", tak vždycky měla účesy s takto vyčesanými vlasy :-) Obě dámy si duet z Chicaga užívají - ty nablýskané úsměvy skvěle pasují k choreografii :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tu choreografii měli myslím i předtím, jen to nebylo vidět kvůli tomu sestříhání, jak je poslední video ze dvou úhlů najednou. :) Ale taky se mi to líbí. :) Plus jak Ivan zahrál ten konec, takhle jeho Krolock sám se sebou ještě nikdy nebojoval, za to palec nahoru. :)
    Hihihi, model Ivan. Jak já doufala, že se tam zase objeví, ano. :D
    Tak co se týče Ivanova Sbohem Markétce, toho dojmu jsem se postupně zbavila a to je hlavní. :D U Ramina jsem ten dojem získala poté, když jsem se dozvěděla, že mu na DVD z pětadvacítky FO museli elektronicky vylepšit pár špatně zazpívaných míst. U Alexandra mě Mozart tak nadchl protože to zahrál napůl vyšinutě napůl rockově a mě se to hrozně zalíbilo. :D
    Já originál neznám, ale zase nutno uznat, že pánům tohle rychlé tempo písně sedlo a očividně si ho užívali. :)
    Ano, je radost dámy sledovat. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ivan jako model-ka :D to se vždycky nasměju to by mu šlo :D
    co se týče toho Mozarta tak miluju nejvíc originální verzi, ale kdybych si měla vybrat mezi ruskými provedeními tak pravděpodobně u mě zvítězí Kirill :-)

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: Ano, ano, a právě to na ruských fanoušcích miluju, natočí spoustu videí z různých úhlů a díky nim pak můžeme obdivovat jejich herecké výkony :-)
    Co to, co to? Raminovi elektricky upravovali pár špatně zazpívaných míst! To slyším prvně - však je to přece jen člověk, stejně je skvělý :-)
    To zase ano, očividně si to užívali a publikum to náležitě ocenilo :-)[3]: Skvělá momentka :-)
    Hihi, tak jsem jediná, u které vítězí Ivanův Salieri :-)

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Lotte vždy umí vybrat obrázek :D
    inu Ivan je báječný ne že ne ale Kirill u mě skutečně vítězí v této roličce :D

    OdpovědětVymazat
  6. Každá má svého oblíbence, to je hezké. :D
    Jinak k tomu Raminovi - pořád si myslím, že je skvělý, já ho nechci nijak snižovat, to by mne ani nenapadlo. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky