Debut Very a Ivana


Po oznámení budoucího uvedení Mistra a Markétky na Broadway se strhla lavina dohadů a všemožných reakcí. Nejnověji se po internetu šíří následující zprávy: americká produkce by si měla od té ruské převzít dva herce, Ivana Ozhogina jako Wolanda a Veru Sveshnikovou jako Markétku.
Na stanovení data premiéry je ještě příliš brzy, jediné co producenti mohli uvést bylo neurčité prohlášení, že dřív než v roce 2016 to nebude.
Další zajímavou novou informací je, že se s nejvyšší pravděpodobností nebude jednat o replikovou produkci, co víc, muzikál si projde určitými změnami aby byl snadněji pochopitelný a jasnější pro americké publikum u kterého se narozdíl od toho ruského nepředpokládá znalost literárního díla Michaila Bulgakova.

Komentáře

  1. Strašně bych si přála, aby tam byli Ivan s Verou (a skvělý Anton ne? já bych tam přibrala i jeho, u něj neexistují špatné dny :-) )
    Ach, tak toho jsem se bála... změny, ajajaj, nechci předbíhat událostem a dělal spěšné soudy... ale je to další stupínek pro mé narůstající obavy :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych tak optimálně přibrala celé obsazení, já je všechny tak strašně zbožňuju. ^.^
    No, taky jsem se na ty změny tvářila všelijak....ale skutečně radši nebudeme zatím předbíhat...:)

    OdpovědětVymazat
  3. já si na Veru v této roli stále zvykám já vím s ní mi to trvá :-) nu což :-) každopádně bylo by fajn je tam mít :-)NE NE NE NE NE!!!!!  jednoznačně ne toho jsem se děsila byly to mé noční můry že dojde na změny v produkci ach jej :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě se není proč lekat...:)
    Ale chápu tě, změny v show jsou poněkud znepokojující novinka, na druhou stranu když si to tak vezmu kolem a kolem, tak mi bylo už předem docela jasné, že se to pro americké publikum trochu poupraví, tomu se asi nedá vyhnout...

    OdpovědětVymazat
  5. [2]: Jo na to bych si rozhodně nestěžovala, kdyby je tam vzali komplet všechny (jsou prostě úžasní :-) )Prozatím se ohledně zpráv nacházím ve fázi vstřebávání (a čekám, kdy ty obavy trochu poleví - a ono furt nic :-( )

    OdpovědětVymazat
  6. Do roku 2016 času dost. :D
    Ale ne, rozumím vám, dámy, show v této podobě je pro nás dokonalá a pozorovat jak ji chtějí měnit prostě bolí. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Damy, nezapomente, ze na praci v US musi byt povoleni. Coz se asi nebude shanet uplne lehounce, takze pokud si nekoho z Ruska vezmou, tak to bude joo obet pro ne (z administrativniho hlediska). I kdyz teda jmeno Catherine Zeta Jones me malem zabilo...

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, to máš naprostou pravdu, tohle jsem nedomyslela. Na druhou stranu - za tu možnost dočkat se debutu na Broadwayi (což je hádám něco o čem se jim nesnilo) by to stálo, ne? Ale to jsou samozřejmě mé domněnky, nemohu za ně mluvit. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky