Mistr a Markétka, 27. 5. 2015


A máme tu další full show záznam! :) A není to jen tak nějaké překvapení, je to ono velmi pro propagované moskevské představení s magicky ďábelským číslem 66.
(Já osobně si tu show pamatuju pod jiným památným označením, aneb den kdy se Hela a Woland konečně políbili...nebo skoro políbili. Obávám se, že to byl diskutabilní moment, ale i tak....)
V hlavních rolích máme Rostislava Kolpakova, Anastasii Makeevu a Antona Avdeeva.
Přiznám se, že jsem si ještě celý záznam nepouštěla, ale z toho co jsem projela mohu říci, že se jedná o pěkně natočené video, přiblížení na herce je suprové, natáčející měl/a oko na vybrání správných momentů k zachycení. Bohužel je video trošku roztřesené a při pohybu kamery trochu mázlé ale skutečně se nejedná o nic, co by vám zkazilo radost ze sledování. ;)

Komentáře

  1. Mě přijde moc krásné a zároveň zajímavé že toto je jediná show kterou tento měsíc Rostík odehrál - jestli se teda nepletu, což se mohlo stát a hrál ono památné významné představení s číslem 66 :-)
    Což mě samozřejmě činí neobyčejně šťastnou jelikož já zbožňuju a uctívám Rostíka :D :D takže mám víc než velké vánoce - ještě větší bych snad měla kdyby hrál s Viki, která moc ted nehraje a to je škoda a navíc má s Rostíkem boží chemii :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nu, nepleteš se, Rostik za květen odehrál jen jedno představení.
    Co se Victorie týče, spíš než že moc nehraje, se dá říct, že už vůbec nehraje...naposledy v březnu, což už je podezřele dlouhá doba.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem čekala, že toto "památné" představení s magickým číslem někdo komplet natočí :-)
    Jj, super, akorát mě mrzí, že chybí Labutí tanec a Děkovačka :-(
    (Když já tyto části tak miluju :D )

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, tak to je vážně škoda....přiznávám, že ke konci jsem se nedostala, takže tohle jsem nevěděla. Taky tyhle části hrozně zbožňuju...:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky