Sierra Boggess na tour po středních školách

Poté, co Sierra opustila obsazení Fantoma Opery na Broadwayi, se vrhla do nového projektu - chystá se na zatím blíže neupřesněné kabarety v New Yorku & Lessons in Love.
Jelikož je ale do obojího daleko a Sierra je neuvěřitelně kreativní a talentovaný člověk, nabrala si do mezičasu další příjemou práci. Objíždí střední školy s uměleckým zaměřením a žákům s West End & Broadway ambicemi radí, jak si splnit životní sen.
Jak všichni víme z různých rozhovorů, ostatně i přímo z jevistě - Sierra je ten nejlepší vypravěč historek a zážitků na celém světě. Kolik radosti, inspirace a zápalu pro muzikály teď musí šířit? Remember - you're enough. You're so enough, it's UNBELIEVABLE how enough you are!!!
Podívejme se na pár fotek z této neskutečně skvělé Sierřiny aktivity. :)


















Komentáře

  1. "Ježíšikriste! To je Sierra!"
    "Kdo?"
    "Ta nejhafomocdokonalejší žena na světě plná elánu a radostí ze života!"
    "No a?"
    "Sierra Boggess!"
    "Lékaře, honem! Vy jste lékař? Je tady těžký stupeň infarktu!"
    Takhle nějak by to vypadalo, kdyby Sierra zavítala do naší školy... :-D A nepochopím jak se někteří žáci mohou  tvářit tak znuděně!!!! Holt to není Justin... :-D Ale Sierra přece musí být jednou z ikon pěveckého světa, to mi neříkejte, že by existovalo tolik lidí kterým je buď lhostejná nebo ji vůbec neznají. (naše škola je výjimka - ta se nepočítá! :-D)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych na ni asi zírala jako na zjevení a naopak mi úplně došla slova. :D Ale vzhledem k tomu, že obchodní akademie není umělecká škola at all, nezavítala by sem ani omylem. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzana Samiecová15. dubna 2013 v 15:06

    Keep calm... Já jsem ještě na základce, takže ty máš ještě šanci, že se zmýlí... :D

    OdpovědětVymazat
  4. No jasně. Umělecké školy, na to ji užije. A že by jednou zavítala na pořádný gympl, to ne. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na gymplu asi nejdou děti aspirující na Broadway, hádám. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Pf! Kdybys slyšela Gaudeamus Igitur v podání našeho sboru a viděla náš dramaťák...! (Či spíš jenom slyšela sbor, ten je vážně dobrej. :D)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky