Marni Raab, Hugh Panaro a Kyle Barisich - potěšme se broadwayským obsazením!

K mému neskutečnému potěšení se na YT objevila další videa současného obsazení na Broadwayi. You know. Kyle. *.* Všímám si, že už jsem jeho fangirl se vším všudy, málem jsem vyskočila z kůže. A taky mi začalo být nějak horko a to mám přitom v pokoji vcelku zimu. How crazy am I?! O.o
První z videí je Music of the Night. Mám pocit, že Hugha a Marni jsem při MOTN ještě neviděla, takže jsem byla super duper excited. Chemie mezi nimi je znatelná, zároveň tak trochu jedou na jistotu, protože - jen považte - ti dva spolu už stáli na jevišti zhruba 2 000 - krát. I mean...WOW.
Hugh je během Music of the Night opravdu fascinující. Je to jako by vzal Christine na dobrodružnou cestu objevování jeho složité osobnosti. Většina herců Erika v MOTN hraje velmi vyumělkovaně, jako by to ani nebyl Fantom běsnící Operou Garnier, ale Hugh na tuhle stránku Erika nezapomíná ani na okamžik. Na jednu stranu na Christine hledí jako na svatý obrázek, na druhou stranu na zdánlivě nevinné podněty ze strany Christine reaguje nevypočitatelně, čímž ji děsí.
Marni úchvatně ztvárňuje ztracenost Christine. Ano, žčásti je vystrašená - nechápe co se děje, jak se ocitla v podzemí, kdo je ten muž a kam zmizel její Anděl? Potácí se mezi absolutní nevěřícností k hlubokému zalíbení se v Erikově hlase. Víc než jen zalíbení! Ten hlas ji ovládl. Miluji ten okamžik v legendárním choreografii, kdy si s ní Erik pohupuje a ona zavře oči. Je tak dětsky nadšená z potěšení jaké jí jeho hlas dává. Pak je na okamžik otevře v kratičkém uvědomění si, že právě padá do náruče neznámého muže. Jenže pak je zase zavře a důvěřivě se uchýlí do jeho rukou - celý svět přestane existovat, všechny myšlenky co bijí na poplach utichnou - nic nesmí rušit posvátnou chvíli, kdy k ní Erik zpívá své poselství. A o tom je Music of the Night. Bravo, bravo! :)
Dále tu máme...All I Ask Of You. Ach. *Klid, klid, klid, Lotte, klid.*
Ukázala se tu Kylova geniální herecká pružnost s jakou přistoupil na kompletně jiné podání Christine v této scéně, jakého jsme se od Marni dočkali. Scénka na střeše je dospělejší, zápletkou chvíle není pošetilá a mladická nervozita a bezhlavý útěk do říše snů zamilovaných. Christine je zpočátku jakoby odmítavá, protože ví, že je v područí Erika, který k ní chová značně majetnický vztah a porušením jeho pravidel by do nesnází nepřivedle jen sebe, ale hlavně Raoula. Takže ta nesmělá odmítavost vás zase jen nutí dělat zasněné ááách, protože je očividné, že ti dva by pro sebe snesli modré z nebe, ale v cestě jim stojí TOLIK překážek.
Ale kdo by odolal, když před vámi poklekne Kyle se svým hlubokým raoulovským pohledem? A jak jsem myslím už jednou psala - Marni & Kyle spolu obvykle mívají poměrně vášnivé polibky a ani dnes nezklamou. :)
S lehkým povzdechem mě napadlo jak kouzelné a pod duhou by bylo, kdyby Marni trochu omezila to vibrato. Well, hodně omezila. Na konci písně slyšíme její hlas - opravdu její hlas, bez vibrata - a jak sladce to zní? Ach Marni, sama si to zavařuješ...
Další v pořadí je Point of no Return. Marni je v téhle písničce jako Disney princezna. Jak zvláštní to je? I mean...Christine je tak trochu charakter jak z Disney vypadlý, ale ne zrovna v PONR. Však všichni víme o čem ta píseň je, right?! Usměvavá si to tančí z jednoho konce pódia na druhý a laškovně mrká na zamaskovaného Fantoma. Až si nejednou řeknete...ty kdybys věděla...
Erik přenechává Christine kompletně kontrolu nad scénou, je neskutečně zajímavé sledovat, že je to teď Christine, kdo si pohrává s Erikem. A on se jako beránek nechá. Milujte mě Christine, a já budu jako beránek - neříká se něco v tomto smyslu v Lerouxovi?!Ti dva to poprvé uplatnili v praxi!
Taky jsou tu zase nějaké úchvatné detaily ze strany Marni - když jí Erik vezme jablko tak se nechtěně kousne do prstů a vykulí tak rozkošně oči - vzhledem k tomu, že já má už sama o sobě krásně velké, to vypadá roztomile. :) A pak...má to nejzákeřnější odmaskování všech dob, podlá, podlá Christine! Jen posuďte sami. :)
Jako poslední je Final Lair, které je poprvé okořeněno i o Down Once More. Hádám, že je to především proto, že lehce selhala technika, pro oživení. :D V téhle scéně má Raoul skočit ze zábradlí dolů a propadnout jakoby jevištěm, neboť se mu tam otevřou dvířka v podlaze, ale to divák nevidí. Tenhle trik mě vždycky tak trochu fascinoval. Jak velký ten otvor, do kterého se herec Raoula musí trefit je? Není to tak trochu adrenalin tam z takové výšky skočit? A do čeho padá, do nějaké matrace? Tak či tak....tyhle trable dnes Kyle řešit nemusel. Dvířka se mu neotevřela a tak po chvíli váhání musel přeběhnout celý můstek jako Hadley v pětadvacítce. Ale Hadley to měl plánované, přirozeně, tam nešlo o žádnou flub. :)
Ve Final Lair jsem se poprvé rozplakala ještě před polibkem. Vlastně jsem ani neplakala kvůli polibku, ale kvůli zoufalému Kylovi Raoulovi v oprátce. How weird is that?!
Nejdokonalejší bylo, že kdykoliv se na něj podíval Erik - či spolu zpívali to nenávistné "Ať uděláš co uděláš, nemůžeš vyhrát!" nebo "Proč ji nutíš lhát, jen aby mě zachránila?" tak se jakoby přetvařoval a vrhal po něm zlé pohledy, jako by to byl Raoul, kdo vězní Erika. Ale když se zdálo, že mu nikdo nevěnuje pozornost byl uzlíček nervů a vrhal vytřeštěné pohledy na Christine, která se pomalu přibližovala k Erikovi s úmyslem ho políbit. Hrozně bych si někdy přála, aby někdy kamera zachytila jeho výraz při polibku. Opravdu moc.
A pak - jak už jsem zmiňovala. Kyle je jediný herec Raoula co znám, co se opravdu bojí, když k němu Erik nakráčí s nevyzpytatelným výrazem a svíčkou v ruce. Polidšťuje dokonalého hrdinu Raoula na prostého člověka, co jen přišel zachránit lásku svého života. A to je proč ho vy raoulisti máte rádi, ne? :D

Enjoy! xxx





Komentáře

  1. Co se mi líbí je to, jak se nám tak nenápadně snažíš naznačit, že už jsi vlastně Raoulista... :-D
    Samozřejmě, jako první jsem si pustila AIAOY ajsem unesena. Kyle má charismatický hlas a pro svou roli Raoula se víceméně narodil. Love him a pridávám se do fanklubu.Tyjohej, to bylo zákeřné odmaskování!!! Nebohý Erik! Mně osobně se u PONR líbí ta nevinnost mísící se s laškováním a přitom nám na mysli vyskakuje to Áh Christine... Kdybys jen tušila... Přesně to cos řekla. A tady konkrétně mě fascinuje to gesto, když Erikovi vytrhne z rukou tu číši. Ale to odmaskování!!!! Pauvre Érik!Music of the night je okouzlující a Hugh má suprčupr hlasový rozsah, kterému člověk podlehne ať chce nebo ne. A zdá se mi to, nebo je to první fantom, který nedržel Christinu v náručí? Anebo je to na Broadwayi běžné?A nakonec to nejlepší. Final lair. Osobně se nemůžu ubránit pocitu, ze

    OdpovědětVymazat
  2. ( já ten mobil zabiju! No co se dá dělat)
    Osobně se nemohu ubránit pocitu, že Hugh při polibku poněkud přehrává - ale to dělá většina fantomů, takže budiž mu to prominuto.
    Ach jejejej! Kyle vzpurně pozvedá hlavu když říká že christine Erik nutí předstírat lásku. Anebo jak se Maarni mezi Kyla a Hugha vrhne! Anebo jak se Hugh vrhne na ní a zašeptá: You try my patience... A pak jak si Kyle "přehodí" Maarni na druhou stranu a výhrůžně proti Hughovi vztáhne ruku... Ajak otálejí, jakoby nemohli uvěřit že jsou skutečně volní.
    A pak... Hughovo Christine I love you je snad to nejněžnější, jaké jsem kdy u Fantóma slyšela... A když Maarni odchází, ještě si otře slzy z tváře!

    OdpovědětVymazat
  3. Musím podotknout, že jde jen a pouze o Kyla. Jeho role Raoula je prostě...vedlejší produkt. :D Takže opravdu ne - nejsem raoulistka. :DNa druhou stranu je to originální, zrovna tak jako to kousnutí se do prstů. Takové milé oživení 26 let zažité choreografie...:)Jak říkáš, na Broadwayi žádný Fantom nechytá omdlévající Christine do náručí, přinejlepším jen trochu zbrzdí její pád, ale stejně ji nechá žuchnout na jeviště. :D Podle mě je to vcelku škoda, není to taková romantika. :D(Jak se tvůj mobil jmenuje? :D Jmenuje se? :D)
    Máš pravdu, taky jsem si říkala, že to trochu přehání...a taky se až moc díval do publika...to....jsem mu pak moc nevěřila, no.
    Já vždycky miluji, jak Kyle zakřičí "Christine say NOOO!" Protože je zvláštní, že skoro u každého Raoula se ten výkřik nějak ztratí...nebo mě se to tak alespoň zdá...ale Kyle...ó, ten z toho udělá třešničku na dortu celého Final Lair!!! *.*

    OdpovědětVymazat
  4. Tak trochu zúžíme pojem. Kyleraoulistka. Co ty na to? ;-)Mně se toto oživení líbí, ne že ne. Vlastně jsem si odmaskování takto často představovala... :-DMyslím, že to od něj není fér! Prakticky ji unese přímo z její šatny, vleče ji takovou dálku až do podzemí, vyděsí ji figurínou a ještě ji nechá spát na zemi!!! :-DDonedávna jméno neměl, ale díky nálepce, jíž jej podarovala kamarádka se jmenuje Hvězdička.Ó ano, přesně! Anebo to jeho "tů séjv meee" takové nenávistné! Oujé! Ale vysvětli mi jak to dělá že i v té opratce je dokonalý? Mně se líbí jak sebou mrská a hází poté co mu smyčku Erik nasadí. :-D Vypadá tak krásně bezmocně a zároveň bojechtivě... :-D

    OdpovědětVymazat
  5. A ještě k tomu Christine say no!
    Myslím že to krásně vyniká i u Willa Baratta, když raouloval Gině. :-D
    Viz. Má nejoblíbenější final lair
    http://www.youtube.com/watch?v=arxG3mpVH6Q&feature=youtube_gdata_player

    OdpovědětVymazat
  6. Prostě jen kylóza, nemoc co mě stíhá. To slovo raoulistka...hm. :DHvězdička! How cool! :)Chacha, tohle přesně BJ označila za teatrální. :D Bane, líbí se mi ta jeho bojovnost, jak se zarputile snaží osvobodit. Protože mu dochází, že se právě stává bezbranným divákem trápení jeho Christine....ach, Kyle. *.*Oano, Will je též skvělý Raoul. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teatrálnost!!! Pfff!A když už jsme u věcí, jež se nám na Raoulovi ve final lair líbí, dále je taky úžasně miloučce zoufalý citát "I did it all for you and all for nothing!!!" do čehož jsem se zamilovala právě díky Willa!On je dalším druhem těch Raoulů, pro které ti puká srdce, ale u nichž víš, že ačkoliv pro ně trneš strachy, oni všechno přestojí - už kvůli Christině! A v jeho AIAOY je tolik něhy a pochopení...

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně moje reakce (a přesně důvod, proč jsem udělala projekt týden Kyla Barisiche :D).Tak když se takhle svěřujeme co se nám líbí...baštím jeho přízvuk. On má takovou tendenci protahovat slova, none? To je tak cute!!! :DAch, Kyle a AIAOY...sice moje nejoblíbenější je stále to s Tristou, ale i přesto jsem na vrcholu blaha! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Chich! Povšimni si jak často já mluvím obecně a jak často ty to vztahuješ na Kyla (například to s tím did it all for you and all for nothing, anebo to s tím druhem Raoulů - tohle bylo myšleno jak na Kyla tak na Willa - na toho především :-D) To je prosím Kylóza (mimóza) na entou, dámy a pánové!Ale když už jsme u toho Kyla, další co mohu dodat než vyčerpám arzenál, je jeho "I fought so hard to free you." Takové něžné, zoufalé a obludné..U mě v AIAOY vede Gina s Willem, taktéž final lair tito dva + JOJík, whishing opět Gina, Think of me pro změnu Gina... Tak si říkám jestli náhodou neexistuje Ginofílie, protože jinak nevím... :-D Ona je prostě Gina Daaé! Je křehká a malinká, že má člověk strach, že jí sebemenší prkotinou ublíží, na druhou stranu je to energická žena s radostí ze života s kouzelným hlasem, obrovským srdcem a dokonalým obličejem bohyně! (ale zase když ji vidíš v civilu, člověku se z ní netají dech jako u Sierry, ale má díky jejímu "obyčejnějšímu" vzhledu pocit, že je on sám takové Velikánce trochu roven, jestli víš jak to myslím.) Tak si říkám, jestli ona do.své Christiny nepromítá část sebe sama. (A která herečka to nedělá, right? :-D)

    OdpovědětVymazat
  10. Achjo, máš pravdu. To je smutné, opravdu smutné. Maminka říká, že bych na stará kolena už měla mít rozum. :'( :DTak dobře, já ještě hodím do placu "Have you co compasion?" - všimla sis, jak u toho vždycky strašně protahuje "háávééé jůůů nóó..."? :DJá si myslím, že Sierra je takhle jediná, kdo vypadá neustále perfektně...i když - ještě Sam Barks by se do toho seznamu bohyň mohla přidat, tak si myslím. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ale ne. Spíše úsměvné... :-DTak mám dojem, že za chvíli Kyla rozebereme slovo od slova... :-DTak trochu jsi zapomněla na Anne Hathaway, která je trochu cosi jako vzdor proti idealizovaným kráskám s dlouhými vlasy... :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Pozitivnější náhled na věc! To se cení! :DTo jsem snad nikomu ještě neudělala. :DIndeed, indeed! :D I když ona tak trochu nedobrovolně. :D

    OdpovědětVymazat
  13. To víš... Snažím se brát život podobně jako Sierra (někdy s HODNĚ velkými nezdary!) a chci být pozitivně laděná all this time... :DWell... Ani Raminovi? Tak to už je v tom případě zralé na psychiatrii. Myslíš že existuje nějaká Fantomácká klinika? Jestli ne, tak by stála za založení! :D Já do toho jdu, kdo jde se mnou? :DAle i tak... :D

    OdpovědětVymazat
  14. Taky se snažím, ale přiznávám, že jsem dost náladová. :D :DI AM IN!!! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky