Olivier Awards 2013

Rok se s rokem sešel a další ročník Oliview Awards je za námi. Sledovala jsem, kdo z našich známých tváří se na události sešel a zatím vím o čtyřech: Marcus Lovett, Sofia Escobar, Gina Beck a Summer Strallen.
S čímž se k mé neskonalé radosti pojí i dvě velmi krásná videa - The Phantom of the Opera a For Good. :)
Jsem strašně ráda, že tentokrát konečně na nějakou obdobnou londýnskou akci pozvali i herečku Christine, tedy Sofii, a nenechali to jen na Fantomovi a Music of the Night, jakkoliv tuto píseň přirozeně miluji. :) Jen jsem si hrozně přála konečně Sofii jako Christine nejen slyšet, ale i vidět. Samozřejmě pár videí z koncertů, kdy zpívá fantomácké písně existují, ale takto je to přeci jen něco docela jiného. :) Ona je anděl, nebeské stvoření. Je opravdu neskutečně krásná, viďte? :) A především spolu s Marcusem tak souzní - kromě Samanthy Hill a Hugha Panara jsem ještě neviděla tak spokojenou Christine v náručí Fantomově. :) Omámenou, sváděnou...jistě - ale tohle je něco mnohem jiného. Ti dva spolu té písni zase vdechli nový život, vůbec ale vůbec to nevypadá, že by se Fantom musel kdovíjak snažit, aby si svoji lásku získal, none? :))
For Good je už tedy bez kostýmů a s mikrofony, přesto stále magická. Znovu říkám, že jsem byla potěšena, protože to je první video Louise Dearman jako Elphie, což mne zajímalo. Jestli si totiž vzpomínáte, tak ona kdysi hrávala Glindu. Tím pádem je docela první herečka, která od Glindy přešla na Elphie. :)
Gina je zkrátka perfektní jako vždy, i když to pro ni mohlo být těžší než pro Sofii a Marcuse, je dokonale ve své roli. Hraje Glindu strašně roztomile a pro co jsem ji obdivovala už u Christine - ani na okamžik její výraz není pasivní a reaguje na nejmenší podmět v písni. A vypadá překrásně, opravdu překrásně. Kdo jí dělal vlasy, make-up, vybíral šaty a šperky....dobrá práce. Moc dobrá práce. Je okouzlující, trochu mi připomíná Audrey Hepburn. :)
Přála bych si i nějaké video se Summer, bohužel nám musí stačit alespoň fotka. Její šaty jsou jako pro vílu a protože Summer je už od přírody moc hezká, dělá jim čest. :)
Musel to být galaktický večer! :)




S obsazením muzikálu Matilda. :))


S Michaelem Xavierem. :)



Dream come true! Wedding photo! :D Nezdá se vám, že má Sofia na hlavě závoj??? :D



Words cannot describe how much I love this picture. My new desktop. :))





*

Komentáře

  1. Sofia má, zdá se mi, na Christinu trochu hluboký hlas... Ale zpívá skvěle! A je moc krásná! Mou Christinou číslo jedna bude asi navěky Gina, ale Sofia je adept na Christinu číslo dva! Opravdu zpívá a hraje a vypadá excelentně... A strašně moc se mi líbí jak se vžívá do toho konečného zpěvu, to je naprosto dokonalé! Tohle by si na jevišti dovolit nemohla, musela by vypadat trochu vyděšeně, ale tady si to vyloženě užívá! Jé a jak jí pak Marcus políbí ručku! So sweet!Já zbožňuju ten Ginin účes! Je hafomoc špičkový! Ona celá je nádherná! Jelikož píseň For Good neznám, nemohu posoudit, každopádně hlasy obou zpěvaček jsou křehké a jemné... Nemám slov!

    OdpovědětVymazat
  2. To máš pravdu, Sofia vypadá, že ji na jevišti v trochu jiném podání Christine baví každičká vteřina! :) A Marcus...wow. Teď bych ho fakt hafomoc chtěla vidět v show, on je tak citlivý Erik! Viděla jsi, jak zkroušeně se zatvářil, když od sebe odtahoval tvář Christine Sofie? To jsem ještě u nikoho neviděla, that's just awesome!!!! :DGina vypadá, jak jsem psala, opravdu moc krásně!!! :) Nejoblíbenější For Good je sice to s Rachel Tucker, ale i tohle je so sweet. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky