Kabaret Scotta Garnhama

Scott Garnham si splnil jeden ze snů a uspořádal si vlastní kabaret v Pheasantry.
Přizval si několik hostů a z toho slavného večera jsou na YT už dvě videa. Věřím, že je to je jen začátek a další přijdou. :)
První z nich je duet s Killianem Donnellym.
Musím se přiznat, že tomu povídání na začátku jsem nepozoruměla úplně všemu, moje nejoblíbenější pasáž rozhodně byla, když Scott začal mluvit o Les Mis filmu.
Killian: "No, jo! Tam jsem hrál!"
Scott: "Vážně?"
Killian: "Ty sis mě nevšiml?"
Scott: "Eh...a jakou jsi tam měl píseň...?"
Killian: "No....hm. Mával jsem na Gavroche a říkal mu 'Pojď zpátky, pojď zpátky!"
Scott: "A to je všechno."
Killian: "No....v podstatě ano."
(Volně převedeno, nebrala jsem to fakt slovo od slova a nepřekládala. ;D). Oh my Goodness me! Byla jsem mrtvá smíchy! :D
Killian tam byl ohromně sladký, ten jeho rozkošný úsměv, lidičky! Víte, jak on pořád na fotkách dělá ksichtíky, nebo se naopak jako Raoul tváří velmi vážně a sofistikovaně, tak jsem neměla mnoho šancí postřehnout jeho přirozený úsměv. A že to stojí za to! :)
A pak samotná píseň...:D :D :D. Killian je génius. Opravdu génius. On se umí tak zatvářit, že rozesměje celou místnost, jako nikdo. Nemluvím o dušení se vodou na jevišti a kašlání Scottovi do zpěvu! :D Chudák Scott měl co dělat, aby nevyprskl smíchy a do toho musel zpívat! :D Ti dva jsou spolu zrovna tak úžasní, jako jsou Killian a JOJ!!! :D *.*
Na fotce nám to tedy zrovna předvádí Scott ale...že je ňuňínkovské, jak má Killian tendence skousávat si spodní ret, aby se nesmál? :D :D A že to u té bláznivé choreografie asi stálo hodně námahy! :D Killian je jak znovu říkám génius. :)
Další píseň je se Simonem Baileym, tentokrát zcela seriózní, ale stále kouzelná. :) Obávám se, že nepoznám, o jakou píseň se jedná, zřejmě to asi ani neví sama autorka videa, protože to nikde neuvedla, ale nevadí! :) Má krásný text. :)
Je neskutečné, jak se k sobě Scottův a Simonův hlas hodí, tvoří kombinaci, která je božským darem pro vaše uši. Především, když úplně na konci spolu tahají ty tóny...
Však taky slečně nahrávající ujede zasněné "Gorgeous..." a má pravdu, to tedy je. Jsem tak pyšná, když mohu říci, že Simon byl můj první Raoul. Tedy stage Raoul. :) Má díky tomu zkrátka velmi speciální místo v mé muzikálofilské dušičce, která se roztančí radostí, kdykoliv ho uvidí a uslyší. Ač ho nemám, určitě by byl na mém top listu Raoulů. :)



Komentáře

  1. Ach, já Killiana miluju! On dokáže být vtipný i nenápadným gestem! Kdo jiný tohle umí? NIKDO!!! :D
    A Simon... nemůžu mu upřít, že zní bájo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš recht na obou řádcích! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky