Broadway company moments

Naše milované obsazení ať už současné či minulé na Broadwayi si užívá zábavu, dobrodružství a mražené borůvky. U čehož se nezapomínají fotit jako o život a svěřovat se se svými fanoušky o radost ze života a muzikálu. :)
Nedávno je například při docela běžné každodenní zkoušce překvapil ALW, který dodržel svůj slib a přiletěl do NY při první možné příležitosti, neboť ze zdravotních důvodů se nemohl zúčastnit oslavy 25. výročí. Způsobil tím samozřejmě docela menší poprask, protože spousta herců se s ním ještě nikdy nesetkala, jako třeba Samantha Hill, Christine. :)
Kdo dále se nám - tentokrát už očekáváně - v NY objevil je na na obrázku - Peter Jöback. Jak jsem informovala , 29. dubna 2013 jej čeká debut na Broadwayi v roli Fantoma. Co jeho hledáček během pobytu v NY a zkoušek zachytil, se též můžete podívat níže. :)






Trochu z fantomácké historie na úvod: 22. března 1988 první dáma Ameriky Nancy Reegan přišla na FO, kde se přirozeně setkala s hvězdami show Michaelem Crawfordem a Sarah Brightman. :)


Jeden flashback z pětadvacátého výročí: Sierra Boggess, Christine a Imogen Lloyd Webber, dcera sira Andrewa.


Druhá alternace Christine, Elizabeth Welch a Hugh Panaro, Fantom, nám ukazují svoji lásku. :) Jen kolegiální, ovšem. ;)


Elizabeth ještě jednou, tentokrát jako Mirror bride...také ji tak obdivujete, že ve Stranger than you dreamt it vydrží tak dlouho v té prapodivné pozici, v jaké "vypadne" na Christine v MOTN? :)


Kyle Barisich, Raoul, dostal od fanoušků tuhle suprčupr kšiltovku. Když ho posléze požádali aby v ní zveřejnil fotku, neváhal ani minutku! :)


A to je taky možná důvod, proč už má vlastní stalkerku. Dámy, přiznejte se, která z vás mu pořád do šatny tajně dává a single red rose?!


Kylovi se podařila taková menší úsměvná věc. Ech...zakopl o něčí nohy během Masquerade a slušně se chudák natáhl. Narazil si koleno a ještě se mu vysmálo publikum. Nu - jak pravila Marni Raab - nenávidím pohled na to zranění, ale miluju ty ponožky!


Seznam se Rufusi, to jsou čtenáři Lottelandu. Čtenáři Lottelandu, to je Rufus, pes Kyla. :)


My Chemical Raoulmance....jak ironické je, že nápad udělat takovou fotku dostali jen pár hodin před tím, než se My Chemical Romance rozpadla? :D


Méně seriózní...:D


Raoulové a jejich maskérka. :)


No, já být Sierra, tak se mi určitě stýská. :)


A teď z hledáčku Petera Jöbacka : Stage Door Majestic Theatre, které jsou prý komplikované na naleznutí....Hmmm. Mohu vám z vlastní zkušenosti říci, že Stage Door v Her Majesty's Theatre jsou naopak velmi snadno nalezitelné. :)


Jak vypadá švédský Fantom? Like this!!!


Miluji, jaké přátelství Peter má se svojí bývalou londýnskou Christine, Katy Treharne. :) Jedna z prvních věcí, kterou musel udělat? Svěřit se s ní o své dojmy přes Skype! :)



Jojo....má na zkouškách pěkný výhled, že? :)


První setkání s Marni Raab, jeho budoucí alternací Christine. :)


No a nakonec zákulisní fotka z této akce. :)

Komentáře

  1. RAOULOMANCE! Takhle se to jmenuje!!! Tu "méně seriózní fotku" mám totiž na Darcyho ploše!!! :-D Jsou parádní, right? A v mém nejoblíbenějším Raoulovském kostýmu (ovšem až po té roztržené košili ve final lair :-D)
    Kyle má dokonalého psa a ňuňínkovské ponožkuy!
    U Elizabeth jsem se obdivovala jejímu fešnému kloboučku a až posléze jsem si uvědomila, že je to maska... :-D
    Ách jé! Kde ty na ta fota chodíš? Má nálada je o 150 stupňů lepší než byla!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Hehe, tak jistě, určitě ti jde o jeho fešné kšandy, že? :D :D :D
    A Kyle je celý dokonalý! :D :D
    :D :D Tak...s takovým kloboukem by mohla úchvatně děsit lidi. :D
    Co říct...jsem stalker. :D Ale PST :D

    OdpovědětVymazat
  3. Úúúú, byla bych si nechala třeba ruce upadnout, kdybych za to mohla hrát alespoň Mirror bride!!!! :DA Raouly miluju. Jsou kouzelní! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Chich! Určitě! Kšandy především! :-D ale ne, o ty mi ani tak nejde, jako spíš o tu košili! Ona je tak nádherně pateticky roztržena na tom rameni! A je tak bílá, že musí být praná v perwolu! Ale kšandy jsou taky zajímavým doplňkem. Osobně je považuji za zdětinštělé, ale ostatně, co si budeme nalhávat, Raoulovi sluší všechno! :-D
    No jeje! Eliz? Nic ve zlém, ale mám pocit, že ti na hlavě chcípl fantom...
    Teď se zeptám na banalitu jako blondýna... Cožeto je vlastně mirror bride???

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: Když to bys musela být alternace Christine, to hrávají jen ony. No a s tím se pojí to vysoké C...:D[4]: No, neboj, mě bylo jasné, že mluvíš o odhalené hrudi Raoulů. :D :D
    Mirror Bridge? To je ta "figurína" kvůli které Christine omdlí na konci MOTN. Já si strašně dlouho myslela, že ona je to fakticky figurína, no ona je to dýchající persóna. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ale kostým z maškarády je jen o třetinu bodu pod kostýmem final lair! Mně se prostě líbí kombinace té černé a žluté!!! ;-)
    Jů!!!! Ona to není figurína? Hej ale bylo by kouzelné, kdyby chodili figuríny "shánět do terénu"! Ale zas... U fanynek by neměli stoprocentní jistotu, co kdyby se jim náhodou zachtělo vrhnout se fantomovi do náruče... :-D[3]:  Ale zas figurína mlčí, takže netrvali-li by na alternaci, vysoké Cé není podmínkou.. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Já zkrátka upřímně zbožnuji všechny barvy Masquerade. :)Nojó, jenže znáš to, něco ty alternace dělat musej. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky