Lessons in Love & Master Class

Oba soprány století, obě originální Christine LND, obě nezapomenutelné. Sierra Boggess a Anna O'Byrne. Co je pojí? Mají na duben vcelku podobný program. Sierřin projekt se jmenuje Lessons in Love, Annin Master Class a obě budou učit.
Anna bude učit, nebo spíše podílet se o své zkušenosti s herectvím a zpěvem.
Sierra bude šířit svoji nakažlivou radost ze života, divadla a zkrátka věcí, co jí činí šťastnou.
Na jakou akci byste šli? :) Já určitě na obě, naštěstí se časově nepřekrývají. Ale chtít je bohužel tak všechno, co smím. :)


Komentáře

  1. Sierra bude sdílet se svými fanoušky své ideály, to co ji činí šťastnou, svou radost ze života!!! Už jen vidět ji na youtubku je balzám na duši! Člověk se vedle ní musí cítit přehršený štěstím, jelikož ten nadbytek, který kolem Sierry neustále koluje se vsakuje do všeho živého! Ona je takové sluníčko, nejenže svítí, ale ještě předává teplo tichou poštou!A o Anně už to vím, já vím, už vím co je láska jako trám! :D Pánejo! Umíte si představit, že by vám Anna jen tak vyprávěla trapasy, které se jí na jevišti/v zákulisí při zkouškách staly? No nebylo by to galaktický?
    "A jen tak mimochodem, já jsem Anna O´Byrne, zbožňuju postavu Christiny Daaé a snažím se do ní vžít celým svým srdcem - jo a ještě něco, s Benem jsme fakt skvělí kámoši, umíme se zasmát dokonalým kravinám, jako třeba onehdy, když... :D"Mimochodem, cítím potřebu podělit se o svůj hypermegahafomocparádní sen! Zdálo se mi, že jsem si psala s Annou a z naší konverzace nějak vyplynulo to, že jsem tak nějak najednou měla před očima Simona se skypovýma sluchátkama na hlavě... A zazpíval mi AIAOY k narozkám! Galaktický sen, jeden z nejšťastnějších! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímalo by mě, jak to Sierra dělá. Každý má přece občas špatnou náladu, ale ona zjevně nikdy! :D Let's face it - její život je jako výhra v loterii, ve všech ohledech perfektní, tak coby nebyla ultra happy! :DJá miluju takové story ze zákulisí, nebo když si herci vypráví trapásky ze scény. Já jednou viděla video, ve kterém se dvoum ubohým hercům ve Final Lair pokazilo co mohlo. Ve výsledku ta dramatická scéna byla strašně vtipná...i když mě to ani vtipné nepřišlo, tak mi těch herců bylo líto. :DA mě se zdálo, že jsem měla uvřeštěné mimino. -.- :D To je suprčupr parádní sen, tyjo! :D Mě se akorát s AIAOY jednou zdálo, že se Erik a Christine u soudu hádali o Gustíka právě do rytmu tohoto duetu. LOL.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky