Backstage mix 41 (londýnská edice)

Tentokrát po krátké době další backstage mix orientovaný na Londýn....na Londýn se teď ostatně orientuje pohled celého světa, ale nebudeme brexit tahat tam, kam vůbec nepatří. :D

image host

Poněvadž nedávno proběhla změna obsazení a alternace Christine Emmi Christensson opustila obsazení a její místo zaujala Lisa-Anne Wood, začneme právě Emmi.
Emmi odešla zpět do své domoviny Švédska, kde bude v roli Christine pokračovat. Nicméně toto jsou poslední fotky Emmi s blond parukou, protože ve Švédsku bude již tradičně opět brunetou.


image host

image host

image host

S kolegyní Christine, Celinde Schoenmaker.



image host

S Daisy Hulbert, která je první cover Meg.


image host

S Fantomem Benem Forsterem.




image host

John Owen-Jones, který krátkým pobytem v obsazení vyplňoval mezeru, než se do Her Majesty's Theatre mohl připojit již zmiňovaný Ben Forster.

image host


Nadim Naaman, Emmi, Alicia Beck (která je jako Meg kvůli blond Christine netradičně brunetou) a John.

image host

image host

Celinde a Lisa-Anne Wood, tehdy jako Christine understudy působící i v company (tady jako "Triangle Girl" ve scéně Masquerade). Dnes už je Lisa po povýšení na alternaci pouze Christine a v tomto kostýmu už ji tedy neuvidíme.

image host

image host

Celinde a Daisy.

image host

Celinde a pod sukní Emmi. :D

image host

Alicia a Celinde.

image host

Nadim a Lisa.

image host

Malá seance u Nadima. :)



image host

Maškarní parta. :)


image host

Lisa a Lyndsey Gardiner.


image host

Alicia a Lisa.


image host

image host

Nadim Naaman, Kieran Brown a Lisa-Anne Wood.

image host

image host

Lisa a Charlotte Vaughan.


image host

image host

image host

image host

image host

Paruka Daisy a níže i její nositelka v "donjuanovské partě". :D

image host

image host

Alicia Beck. :)

image host

A teď nějaké momentky Bena Forstera.


image host

image host

image host

Selfie, která se jen tak nevidí. Javert, Christine a Raoul!

image host

image host

Nádherné siluety herců čekající za oponou na první scénu v druhém jednání - Masquerade. :)

image host

image host

image host

image host

image host

Když se během zkoušek všechny tři londýnské Christine sešly v jednom kostýmu, muselo se to velmi bohatě zdokumentovat, o tom žádná!


image host

image host

image host

image host

image host

Komentáře

  1. Dělá nám v tom ta barva vlasů chaos! :D Ale já osobně bych se nebránila téhle změně, a totiž, že by se po celém světě z Christiny stala blondýnka a z Meg tmavovláska - tak jak si to přál pan Leroux!!! :D, ale myslím, že většině ostatních fanoušků by to asi vadilo. A byl by v tom zpočátku chaos. Jsem zvyklá na Christine brunetu, ale na Christine blondýnku bych si s radostí navykla taky (i když by mi to asi dost trvalo), neboť "člověk si v životě musí zvyknout na všechno. I na smrt." :)Poslední zveřejněná fotka Alicie Beck je zkrátka rozkošná!A ty siluety jsou snové, úchvatné, bezkonkurenční, nádherné!!! Docela by se mi líbilo, kdyby se to takto dalo udělat z druhé strany i pro diváky - tedy že bychom viděli takto celou Masquearade! Ano, já vím, moc si vymýšlím! Nejdřív bych chtěla měnit paruky a pak celou maškarádu! :D Ale to nic nemění na tom, že ty fotky jsou prostě úžasný!A ty tři Christine ve stejném kostýmu jsou naprosto bombastické! A krásně si rozebraly odstíny paruk (a jsme zase u toho! :D), ale já si prostě nemůžu pomoct - blonďatá Christine se mi líbí nejvíc! Anebo medová bruneta? Trošku dilema, ale rozhodně, když už se jde více do "tmava" a máme s čím srovnávat, už mi to zkrátka nesedí. :D
    JÁ CHCI MÍT Z CHRISTINE BLONDÝNKU!!! HNED!!! ANDY, UDĚLEJ S TÍM NĚCO, NEBO SE ZMĚNÍM V DUCHA A BUDU STRAŠIT VE TVÝCH MUZIKÁLECH!A Celinde a Alicia jsou strašně nádherné Christiny!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Áááách... ty siluety před Maškarádou... jsou prostě boží! :D Fakt krása :-)
    Jj, ty odlišné odstíny u 3 Christýn jsou taky skvělé :-)
    Hm, je zvláštní, že ve Švédsku je mi Emmi jako Christine bruneta.
    Já jsem ráda za ten "experiment" s blond parukou, ale je mi celkem jedno, jestli by se z Christine stala "oficiální" blondýnka nebo ne. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: No tak třeba i já bych proti takové změně protestovala. :D Asi se ve mě ozývá mé konzervativně založené fantomáctví, ale když už tu máme téměř třicetiletou tradici brunety Christine, tak měnit to teď, je jako přesazovat třicetiletý strom...prostě už by se nechytil. :DAno, to jsou vyloženě umělecké fotky. :)  
    Je to zajímavý nápad, no na druhou stranu Marie Björnson Maškarní zamýšlela jako takovou explozi barev a masek, takže to by asi potřelo její úmysl. :D Ale třeba aspoň to jednou udělat a zfilmovat! :DCelinde a kdo jsou krásné Christiny? Protože Alicia je Meg a tím jsi mě teď zmátla. :D[2]: Mě to ani zvláštní nepřišlo s tou parukou. V Londýně to byla taková jednorázová zkouška...nápad buď Hala Prince nebo Camerona Mackintoshe, už nevím, který z nich s tím přišel, sakra. :D
    Jinak svůj názor na paruku jsem vehementně vysvětlovala výše, koukám, že jsem s tím ale sama. :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně sama nejsi, spíš zastáváš většinový názor POTO fandomu :-)
    (Ještě se v Londýně dočkáme zrzavé Christine. Meg zůstane brunetkou a z Carlotty se stane blondýna. Hihi, pardon, už toho nechám :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi to napsala jako vtip, ale já bych si jako zrzka hrozně přála zrzavou Christine. :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  6. Někdy se jí dočkáme i v Londýně. :-) (A představa blonďaté Carlotty se mi líbí. :D)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky