All I Ask Of You - Ana Marina, Alexander Lewis

Pátrala jsem trošku po fantomovské minulosti Alexandera Lewise, na jehož jméno jsem narazila jakožto bratra Bena Lewise, Fantoma z Love Never Dies v Austrálii.
Najít něco s Alexanderem z originálního Fantoma je už ovšem větší oříšek, ale je tu alespoň tohle televizní vystoupení All I Ask Of You s Anou Marinou.
Nutno říci, že Alexander mě velice okouzlil hned v prvních vteřinách - příjemný medový hlas, něžný výraz v očích....jo a málem bych zapomněla zmínit, že je to fakt fešák. :D Jeho projev je na můj vkus možná trochu příliš důrazný, ale neberu tento dojem za bernou minci, vzhledem k tomu, že to není záznam přímo z představení.
Anin hlas mi zezačátku přišel trochu slabý a roztřesený, ale postupně získala na jistotě. I tak to ale není to úplně ta barva hlasu (zní mi trochu popově, nu), kterou pro Christine preferuji.
Jo a btw, Aniny šaty jsou moc hezké, taková moderní Aminta. :)
Chemii spolu měli krásnou - roztomilé úsměvy, krásně po sobě pokukovali a to malé objetí na konci při potlesku...:)
A s tím vám přeji krásný nový týden! :)



Komentáře

  1. Moc se omlouvám, že se nevyjadřuji k článku, ale jednoduše ti musím napsat, jak okouzlená jsem vzhledem tvého blogu! Ty dámy v záhlaví mají překrásné šaty, nádhera. A taktéž se mi moc líbí ten gif o Mozartovi, který máš v menu, mám pro tohoto skladatele slabost. Opravdu moc hezké. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vzhled není sice ode mě, pouze pro mě, ale souhlasím, autorka má grafický talent.
    Mozart je moje srdeční záležitost, to bychom si rozuměly. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já vůbec netušila, že má Ben brášku! A navíc k tomu, že hrál Raoula! (Nebylo by úžasné vidět je pospolu během fightu o Christine :-)
    U koncertních verzí se snažím o mírnější posudek, protože jak jsi zmínila, koncert je něco jiného než samotné představení. Ale stejně mám z obou podobné dojmy jako ty. Hlasově to nejsou moji ideální představitelé Raoula a Christine, ale chemii měli krásnou :-) to jo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mě napadlo, jak super by bylo, kdyby se spolu sešli na jenom jevišti v boji o Christine, hihi. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky