Totale Finsternis - Ivan Ozhogin, Dorothea Baumann

Přímo ruka osudu zasáhla do výběru tohoto videa týdne. :D Jelikož jsem tento týden pretty much nepsala o ničem jiném než o panu Ozhoginovi (Mistr a Markétka se taky víceméně počítá k němu :D), tak jsem si řekla, že s videem týdne budu originální a sáhnu po něčem či lépe řečeno někom jiném. Ale! :D Pohleďte na toto video, které se dnes, zrovna dnes objevilo na YouTube! V den kdy vydávám video týdne! Náhoda? Nemyslím si! :D
Jde o to, že já věděla, že lead Mercedesz Csampai měla jako understudy Dorotheu, věděla jsem, že Dorothea si zahrála s Ivanem, věděla, že z toho existuje video, ale co jsem nevěděla je zda ho někdy vůbec uvidím jinak, že formou screenu co někdo hodí na Tumblr. A vida - video to dopracovalo na YT! Byla jsem velmi příjemně překvapená a volba videa týdne prostě musela být tato a žádná jiná. :D (Because Lotte's such a hopeless fangirl.)
Mé prvotní dojmy z této dvojice tedy byly zhruba následující:
- první minuty videa jsem se rozplývala nad Dorotheou protože roztomilejší Sáru jsem ještě neviděla
- druhé minuty jsem se stále rozplývala nad Dorotheou protože má hlas zrovna tak sladký jako projev
- dále jsem se rozplývala nad Ivanem, protože je prostě dobré ho zase jednou slyšet v němčině, aneb ruský přízvuk ještě nebyl milejší
- zkonstatovala jsem, že Dorotheina Sarah je asi team Krolock (Lotte schvaluje :D)
- Ivan sám byl k Dorothee trochu odtažitější (alespoň dle mého úsudku)
- obecně vzato spolu ale měli dobrou chemii, věřím, že kdyby spolu hrávali častěji, tak by to bylo senzitivnější spojení, ale to se nedá nic dělat :)
Myslím, že až to video uvidím víckrát, případně kdybych s nimi viděla i Einladung zum Ball a Tanzsaal, tak bych možná dospěla i k jiným závěrům, ale první tvrzení potvrdí čas a druhé....případná laskavost fandů. :D Tak či tak se mi spolu moc líbili a jsem moc ráda, že jsem je konečně viděla. :)

Krásný nový týden! xxx





Komentáře

  1. Kdepak to Ivan zpíval to je z Ruska? nebo byl v Německu??? každopádně je ot překrásný duet :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je z produkce v Berlíně. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky