Mistr a Markétka, 17. 5. 2015

Hádejte co? Další celá show! Yaaay! :D
Ačkoliv autorka neuvedla datum představení, docela si s tím sedmnáctým věřím, protože z toho dne máme jedno zajímavé poznávací znamení a totiž že Woland v závěru show místo svého obvyklého fraku nosí sako z Divadla Varieté. Jaký je příběh k tomuto převlékání narychlo, to by mne vskutku zajímalo. :))
Obsazení v hlavních rolích je následující: Ivan Ozhogin, Natalia Martynova, Igor Krol a Maria Lagatskaya.
Jedná se o velmi kvalitní a skvěle přiblížený záznam, natáčející je pravidelná divačka, takže už ví, na které momenty si počkat, kam nastavič hledáček a to je pak pohádka. :)
K představení samotnému ani nemusím už nic moc dodávat, protože dost klipů z tohoto konkrétního představení jsem zmiňovala v TOMTO článku shrnujícím první část květnového bloku, kam jsem k videjím připojila docela obšírné komentáře, takže vše už bylo řečeno. :)
Enjoy. :)



Komentáře

  1. Zdravím Tě,
    netuším jak začít, nikdy jsem nebyla nucena nic podobného dělat, ale bylo mi to doporučeno a logicky jsem si i jistá, že je to asi to jediné, co mi může pomoci splnit můj sen. Proto se předem omlouvám, pokud Tě má žádost bude obtěžovat, ale věř, že i těch pár sekund, které mi věnuješ, mi pomůže splnit můj největší sen.
    Jsem hrdá majitelka toho nejúžasnějšího stvoření, které jsem kdy potkala- tříleté psice čistokrevného voříška jménem Amy. Ačkoliv jsme si prošly nejednou nesází, je mým nejlepším parťákem, přítelem, ochráncem a oddaných společníkem. Po váhání a uváhách "ono to stejně nevyjde" jsem se nakonec rozhodla nás přihlásit do jisté soutěže. Pokud jsi dočetla až sem, jsem Ti velmi vděčná za Tvou pozornost a dovolím si troufale požádat, zda by jsi mi tento sen pomohla splnit. Stačí otevřít tento odkaz → http://www.brithappytogether.cz/ a pod prvním videem ("Tee Pee") kliknout na tlačítko "To se mi líbí".
    Předem děkuji a věřím v Tvou pomoc :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůůů já mám nové vánoce další kompletní show :-) musím říct že to má zase pořádné grády :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Panebože, panebože, PANEBOŽE!!!
    Ani nevíš, jako mega obrovskou radost jsi mi tímhle článkem udělala!!! Celá show z 17. 05. 2015?!?! Z tohoto data jsem viděla tak 4 nebo 5 videí a u Markétčina přání jsem myslela, že dostanu na místě infarkt! Ještě jsem si říkala, že celou show bych z tohoto data vážně moc chtěla a ona tu je!!!
    Díky, díky, dobrá vílo!!! :D

    OdpovědětVymazat
  4. [2]: To bezpochyb, v mnoha ohledech je to unikátní představen. :)[3]: Tak to jsme asi koukaly na stejná videa. Taky jsem byla ohromená. :) Ivan předvedl neobyčejný výkon a jeho Woland je zase úplně jiný. Ale nebudu se opakovat, tohle jsem víceméně opsala v tom článku. :)
    A rozhodně není zač, Master and Margarita love must be spread! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky