Broadway Hits (10. 5. 2015)


Jako téměř každý měsíc, i v květnu se Ivan zúčastnil muzikálového koncertu Broadway Hits. Fanoušci byli tak laskaví, že se tentokrát můžeme potěšit i videji ve velmi dobré kvalitě.
Jako první tu máme ruské Totale Finsternis s Elenou Gazaevou ZDE.
Dále se objevil v písni z Hey, Mister Producer a i přesto, že doslova všechno, co Ivan udělal bylo to, že přišel, předvedl modelovskou chůzi, zamrkal a zase odešel, tak bych vám doporučovala si to pustit. Naposledy mě takhle rozesmál v opilé písni, jinak známé jako Ulice, ulice. :D ZDE. (Godamnit, že on se ale umí hýbat.)

Source of the GIF:
http://deegen.tumblr.com/

Komentáře

  1. Božínku, ta animačka je prostě dokonalost!
    Eleně udělali moc krásně vlasy, ohromně jí to sluší. A Ivan dostal jinou paruku - zlatý střed těmi, co měl v Rusku a v Německu :-) Vždycky mě pobaví, když vidím, že "Krolock" má na sobě víc líčidel než "Sára" :D Jakto, že vypadá tak dobře i když je tak zmalovaný?! (A vůbec nevadí, že na čele mu krapet odstává "čelo paruky" - možná kvůli tomu mikrofonu?)
    I když už Krolocka nehraje (že ne? když tak mě oprav), tak zase herecky pojetí postavy hraběte posunul na novou úroveň - zdá se mi to, nebo v něm vidím i Wolandovské rysy? (Hlavně ve dvou momentech: kdy vábí Sáru k sobě, než k ní pak stojí zády a chce ji okusit :-) a pak před závěrem, než se odvrátí od Sáry - pohyb ruky ze strany na stranu)
    Ještě jeden geniální moment: jak mu zajiskřilo v očích, kdy Sára zazpívala "já půjdu za tebou" a pak závěr (pochopitelně), kdy se k Sáře obrátí a jde pomalu k ní - bože, to jak se na ni intenzivně dívá... a pak slastně přimhouří oči, kdy je u ní... ježíši - na moment se mu zatřásly i ruce vzrušením a pak ji nezakousne (kdyby tam byl ještě Krolockův závěr písně, vůbec by mi to nevadilo :-D )No není úžasné, jak fanoušci stále pilně natáčí! A ještě to nakombinování z různých míst v hledišti - skvělá práce (a ta kvalita) no prostě luxus :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ta animačka se mi taky hrozně líbí. ^^
    Taky jsem obdivovala Eleniny vlasy. Nejdřív jsem si myslela, že je to paruka, ale když jsem rozpoznala, že jsou to vážně její vlasy, tak jsem užasla. Panečku, krása. :)
    S Ivanovou parukou máš naprostou pravdu, je to takový zlatý střed a sluší mu. Tohle je jeho nejlepší krolockovský look. :)
    Ani jsem nezaznamenala, že mu na čele odstává...ehm...čelo. :D Asi to vážně bude kvůli mikrofonu...nebo to nějak špatně připevnili...ale nebudu předstírat, že tomu rozumím. :D
    Nene, Ivan už Krolocka nehraje....ani by neměl kde, ledaže by se naučil francouzsky, ale i v Paříži to už co nevidět zavřou.
    Já si taky myslím, že ho v pojetí Krolocka hodně ovlivnily jeho současné role, protože už z jeho hraběte nečiší takový chlad, přijde mi, že blízkost Sáry prožívá s menším odstupem a ten způsob jakým se na ni dívá...to je přímo nepopsatelná změna - ovšem pořád je tam ta jeho už proslavená majestátnost a čistě aristokratický projev. :)) A nechci tím říkat, že předtím byl jeho hrabě špatný. Prostě jen jiný. :)
    Já tam vidím nejen Wolanda, ale i Fantoma...:) Přemýšlím teď, která z rolí ho spíš ovlivnila...ale to ví jen Ivan. :)
    Přesně tyhle momenty taky zahřály moji dušičku, ano, ano. :) Vůbec jsem to od něj nečekala, takže jsem z toho měla menší heart attack. V roce 2016 se Tanz  znovu vrátí do Německa...mám chuť sepsat petici, aby Ivan zase hrál hraběte, nějak si nedovedu ani představit, že by to hrál někdo jiný. :))Ruští fanoušci jsou ti nejlepší. Tolik materiálu co oni dávají na internet....sice jim kolikrát nestíhám (zvlášť když o všem chci psát článek :D) ale o tím líp!!! :D

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Hm, aristokratický projev... I like it! :-)
    Jj, i Fantom (jen bych chtěla vidět víc videí jeho Fantoma - zatracený licenční práva)
    Návrat Tanzu?!?!?! Petice by bodla (počítej s mým podpisem), když jen pomyslím, jak by s tou rolí ještě herecky pracoval - určitě by jej podal zase v novém a jiném světle... ach... kéž by, kéž by :-)

    OdpovědětVymazat
  4. So do I! :)
    Njn, dostat se k ruskému FO je zatraceně těžké. :/
    A slyšet Ivana zase v němčině...awww. :D Vážně si moc přeju aby tam účinkoval. :)

    OdpovědětVymazat
  5. ano Tanz s Ivanem v Německu by byl zase boží třebas zase na rok a pak by se zase mohl na rok vrátit a hrát zase MaM :D to by bylo super :-)
    mimochodem ten aristokratický zjev má snad pořád :-) tím líp ale :-) my ho tak máme rády :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to by museli Mistra a Markétku prodloužit, původní plán totiž byl hrát to do září v Petrohradě a někde jsem četla, že v Moskvě to zabalí už teď v květnu, ale musím se k tomu článku ještě vrátit a ujistit se. :)

    OdpovědětVymazat
  7. [5]: Jj, aristokratické pojetí mám taky ráda :-)[6]: To snad ne?! To je moc brzo - snad aspoň do září (i když i to je na mě brzo)
    :-(

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky