New Born Of Mountain King

Ivan si zahrál v klipu skupiny Roman Lvovich - Esse Quintet. Jeho role je tedy tichá, žal nezpívá. A hádám, že mu dali za úkol vypadat poťouchle strašidelně, což Ivan na jedničku splnil, ono to není zase nějaké vybočení od jeho klasických rolí. :D :)
Ivan se tam trochu fantomovsky zjevuje v zrcadlech, či různých záblescích a ač nemá bůhvíjak prostoru, stejně si ho ve videu jistě užijete. :))
Musím říct, že když z toho prvně vyšly nějaké screeny, myslela jsem, že se jedná o fotky z Korzetu, má tam kostým podobného duchu jako je laděný ten film. :D



Komentáře

  1. Jů! "poťouchle strašidelně" - to je krásný popis :-)
    Angel of Music ďábelského ražení! Možná bych ubrala to líčení očí, ale vcelku to velký problém není (Ivanovi to stejně sluší).
    Kvintet hraje skvěle (jé, slečna harmonikářka, dokonce hned dvě - na harmoniku jsem viděla převážně mužské hráče). I tanečnice je skvělá (má zvláštní účes).
    Video ůžasně zachycuje Ivanovy výrazy. Jj, máš pravdu, Ivana si tu vychutnáme dosytosti, ačkoliv nezpívá. (Pěkně tomu šéfuje :D ) Skupina je u konce sil, tak Ivan je znovu rozproudí (ten spokojený úšklebek 3:34) a další momentka - jeden z členů přejíždí prsty po strunách a následuje záběr na Ivana (4:01 - to přimhouření očí je taky geniální) a další - 4:16, Fantom/Woland.
    Ivan hraje v Korzetu ztvárňuje korunního prince a tady se zrodil rovnou v "Krále hory" (vybavil se mi Hobitt :D )
    Podoba tu je - účes má stejný a kostým by do filmu taky pasoval :-)
    Wow, tak tady nasadili vražedné tempo! Je zajímavé, že ačkoliv tam Ivan nehraje  na žádný nástroj, tak to prožívá spolu se členy skupiny :-)
    Tohle si taky nemůžu odpustit - 4:54 (už jsem psala, že miluju Ivanovy výrazy v tomhle videu?)
    Závěr je třešničkou na dortu - nasadíme si fešáckej cylindr a v klidu odkráčíme pryč (mu sekne i ten cylindr).
    Díky za video, je skvělý!

    OdpovědětVymazat
  2. To mě tak nějak napadlo, když jsem ho sledovala. :D
    A jak je tam ještě i diriguje....skutečně Angel of Music! :D No, oči má  nalíčené dost, vskutku, ale docela k tomu klipu ladilo. :D
    Máš pravdu, Ivan tam má prostě geniální výrazy. Je vidět, že to umí nejen s divadelním publikem ale i kamerou. A tak se máme nač těšit v Korzetu. :))
    Ivan stoupá výš a výš, hehe. :D Upíří hrabě - ďábel sám - princ - král....co dál? Mohl by hrát Ježíše a seznam by byl komplet. :D
    Ten závěr mám nejradši....vskutku mu ten cylindr velmi slušel. A ty jeho oči! On má tak nádherné oči a na tak kvalitním záběru zblízka to ještě víc vyniká. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky