The Phantom of the Opera Highlights (2015)

Zajímavá (řekla bych snad přímo nechvalně zajímavá) věc ohledně produkce ve West Endu je, že se vám s nejvyšší pravděpodobností podaří dohledat videa různého obsazení, ovšem pouze ze staršího data. Zhruba do roku 2008 to je v pohodě, od zmíněného roku výš, už je to však horší a pokud vás zajímají obsazení současná, či obsazení pár let zpět, kromě audií se nesetkáte s úspěchem. Což je samozřejmě veliká škoda.
Vím, že se v roce 2012, objevilo docela dost videjí s Annou O'Byrne když ve West Endu hrála Christine, ale když jsem se teď zkusmo podívala zpět na články, které jsem k tomu napsala, můžu už jen zkonstatovat, že všechna ta videa jsou pryč. A pokud dobře vím,tak já si je nestahovala, tudíž pro mě osobně už jsou zřejmě pryč nenávratně. Ale to je život muzikálofila.
Nicméně teď k příjemnějším věcem. Ten samý člověk, co zveřejnil videa s Annou teď natočil i představení s Gerónimem Rauchem, Harriet Jones a Richardem Mundaym. Jedná se o úryvky z obou jednání, přičemž ale ani jediná píseň tam není celá.
Nejvíc mi v hlavě utkvěla ukázka z Final Lair a Gerovo zajímavé podání. To jak Christine řekl "ne", nebo jak si k ní opatrně klekl, něžně k ní natáhl ruku a bum! Vzal ji pod krkem, což bylo nečekané, takové prvky šílenství probublávající na povrch. Skutečně fascinující!
Dále vás mohu potěšit, že ve zvláštním videu se jedné celé písně nakonec přece jen můžeme dočkat -Think of Me. :) K Harriet tedy mohu říci, že má krásný, lehký hlas, na kterém jde slyšet ten operní trénink, v roli Elisy je hravá, milá, zkrátka každým coulem roztomilá. :)
(A poznámka mimo: přišlo mi, že s tou velkou sukní tak trochu zápasí při pohybování se po jevišti, ale nic zásadního.:))
Btw, líbí se mi, jak jeden z ředitelů, Raoula zarazí při potlesku - to je prvek, který jsem opravdu ještě neviděla, hihi. :D

Komentáře

Oblíbené příspěvky