The World According To Sierra In 2014

Tentokrát je to trochu jiné video týdne než obvykle, ovšem potřebujeme po vánočních prázdninách nabrat hodně pozitivní energie na první školní den roku 2015. A od koho jiného než od Sierry, že?? :D
Nějaký fanoušek či fanynka, vytvořil/a tohle video, které shnruje Sierřin rok 2014, její role, koncerty, samozřejmě i vlogování atd. Video bude mít ještě i druhou část, protože Sierřin rok byl samozřejmě velice nabitý, takže doporučuji kanál Love Sierra Boggess sledovat, protože se tam objeví ještě i druhá část a jistě bude stát za to jako tato první.
Sierra je zkrátka úžasná osobnost, takže z videa zaručeně získáte tu pravou sluníčkovou náladu, jakou tato neuvěřitelná žena zjevně neustále oplývá.
A to by bylo, aby se ve videu neobjevil i Sierřin kamarád, druhá polovina slavného "Rierra" páru, Ramin Karimloo. I ten rok 2014 strávil vlogováním pro Broadway.com a protože jsou oba momentálně v NY, je jasné, že jsou často spolu, jak jim to jen dovoluje pracovní vytížení.
Takže ať už náladu potřebujete zlepšit, nebo ne, určitě tohle videu vřele doporučuji.
A do otevírajícího se roku 2015 vám přeji jen to nejlepší...a zrovna tak zmiňované Rierře, samozřejmě. ;D
Krásný nový týden i rok! :D xxxx






Komentáře

  1. Rierra tu už velmi dlouho nebyla :-) a máš pravdu energii a pozitivní náladu nyní budeme všichni velmi potřebovat :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky