Rocky das Musical v show Helen Fischer

(Aneb nad televizní vystoupení Drewa není :3)
V německé televizi, konkrétně na stanici ZDF, se 25. 12. 2014 odvysílala televizní show Helen Fischerové, kde vystoupilo obsazení Rockyho v zhruba osmiminutovém průřezu muzikálem. Sama Helen se k obsazení přidružila, když si zahrála Adrian.
Zaprvé obdivuji preciznost, s jakou Rockyho přenesli do onoho televizního studia. Kulisa boxovacího ringu a samozřejmě ta úžasná hra světel na úplném začátku, wow...! Byla jsem okouzlená od začátku do konce, občas se i dalo krásně zapomenout na to, že to není přímo z divadla.
A můžu ještě podotknout jak geniální je pro Drewa role Rockyho? Vím, že jedna z věcí, co na Drewovi často vyzdvihuji je jeho všestranný talent, který prokázal, když se za svoji kariéru dokonale popral s rolemi, které na první dojem budily zdání, že pro něj nebudou to opravé ořechové. V případě Rockyho je ta role pro něj jako stvořená, i když je stále výzvou a to především po fyzické stránce.
(A pak je tu ta historka o kterou se Drew podělil na Twitteru, že si onehdy zrána našel v uchu krev, což ho upřímně vyděsilo a až po nanejvýš děsivých vteřinách, kdy zvažoval subdurální hematom, či podobné hrůzy, mu došlo, že je to vlastně jen zbytek divadelní krve. No jéje i takové infarktové chvilky jsou výzva, že? :D Ach, nebohý Drew. :D)
V další části pak Helene zpívá Wenn Es Weiter Regnet, aneb Adrianino sólo.
Poté se na jevišti opět objevuje Drew, v dokonalé formě v tom být roztomilý a dělat psí oči. :D <3 :D Předá Helen Adrianinu typickou čapku a kabát a samozřejmě i brusle. Takže už víme, že následuje rozkošná bruslící scéna, jej! :D (*Overexcited Lotte*)
Drewovi tak zatraceně svědčí klobouky, uch! :D
Tak trochu víc jsem se rozplývala jaká je Drew pozornost sama, sotva se Helene přezuje do "bruslí" už je nachystaný jí přidržet, pomoci přes mantinel a u toho samozřejmě dělá ty svoje "drewovské" oči. :D
I když ti dva spolu hráli poprvé, Drewovi tu zamilovanost okamžitě věříte, nespouští z ní pohled, uculuje se... A ten způsob jakým se na ni dívá! Jako by byla ta jediná na světě...ale tak v míře, aby nepřehrával, nebo nepůsobil kýčovitě.
A nechybí ani polibek, i když jen decentně na tvář. :)
A pak už přichází Apollo (a čas vzdychání "achné, nebij Drewa!" :D).
Ta bezchybná sehranost a dosažená uvěřitelnost toho, že se doopravdu boxují je dechberoucí, klobouk dolů. :)
Aneb co dodávat, podívejte se sami! :)






Komentáře

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D dobrá to jsem asi možná trošku víc přehnala obrovské nadšení z toho, že je tu článeček ala Rocky :D poněvadž Drewa není nikdy dosti že? :D
    já zrovna včera nebo předevčírem viděla tu scénu na "ledu" takže jsem ráda že to nyní vidím celé, protože se mi nechtělo věřit že kvůli minutě a půl to všechno tak pracně dělali .D

    OdpovědětVymazat
  2. No jistěže! :D
    Nojo, to by bylo dost nepraktické. :D Ale je to zrovna moje nejoblíbenější pasáž. :D :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky