Cast change v US tour, listopad 2014

Jak už jsem dříve naznačovala, ale s plnou pozorností se k tomu vracím až nyní - obsazení US tour Fantoma Opery se nám výrazně obměnilo, z původního obsazení v hlavních rolí už bohužel nezůstal nikdo. Ovšem (a jak přízračné je to na začátku nového roku) s konci přichází i nové začátky.
Premiéra tohoto nového obsazení, kterému se budu věnovat níže, proběhla 25. listopadu 2014.


První a zatím jediná promo fotka nového obsazení. Katie Travis a Chris Mann.





Chris Mann - Fantom




Chris Mann získal popularitu jakožto finalista v TV soutěži "The Voice". Od té doby se jeho debutové album Roads stalo číslem jedna v Billboard's Heatseekers Chart a účinkoval ve svém vlastním televizním speciálu "A Mann For All Seasons". Chris zpíval s Národní symfonií pro prezidenta Obamu o Vánocích v Rockefellerově centru a měl i vlastní tour se symfonií napříč USA. Vystupoval také v show Ellen, The Today Show, Conan, The Tonight Show with Jay Leno, Christmas in Washington a byl originálním členem Glee na Dalton Academy Warblers. Chris absolvoval Vanderbiltovu univerzitu kde vystudoval zpěv.

Katie Travis - Christine


Role Christine byla pro Katie snem už mnoho let. Její předcházející divadelní zkušenosti zahrnují: The Most Happy Fella (Rosabella), Titanic (Kate McGowan), The Mikado (Yum-Yum), Jekyll and Hyde (Emma Carew), Wonderful Town (Eileen Sherwood). Nedávno také hrála Cosette v Bídnících po boku Norma Lewise a Hugha Panara. Katie je vítězkou Lys Symonette Award v soutěži Lotte Lenya. (Hehe. :D)

Celia Hottenstein - Christine alternace



Celia není novým přírůstkem do fantomovské rodiny, ale povýšila z Christine understudy na alternaci. A tak si o ní povíme. :)
Celiiny předchozí role jsou: Princezna v Goodspeed Opera House, Nine v SpeakEasy Stage Company. Celia vystudovala muzikálové divadlo na Bostonské konzervatoři.

Storm Lineberger - Raoul




Storm na jaře 2014 dostudoval University of Oklahoma. Storm předtím, než se odstěhoval do New Yorku účinkoval v Lyric Theatre of Oklahoma v Malé mořské víle, kde hrál prince Erika a v Bídnících kde zářil jako Feuilly. Předtím, ještě během školních let, působil v New London Barn Playhouse v mnoha produkcích, například v Bídnících jako Enjolras nebo v The Music Man (Jacey Squieres, Quartet). Storm se objevil také v mnoha workshopech, koncertech a univerzitních produkcích.

David Benoit - Monsieur Firmin



David se naposledy objevil v Romance in Hard Times (Polly) v Barrington Stage. David hrál jak na Broadwayi tak v US tour produkci Hekyll & Hyde, Avenue Q a Les Misérables (Thénardier).
Na Broadwayi také působil v muzikálu Dance of the Vampires. Co se tour produkcí týče má už hodně zkušeností: Young Frankenstein (Kemp, Blind Hermit), All Shook Up (Šerif Earl), Forbidden Broadway (Japonsko & US), The Captain's Daughter (Pugachev) v Petrohradu v Rusku.

Jeho Off Broadway role: Forbidden Broadway, Forever Plaid (Sparky), The Big Bang (Jed), Forbidden Hollywood.
Regionální role: Adding Machine (Mr. Zero), Fiddler on the Rooj (Tevye).

Anne Kanengeiser - Madame Giry



Role na Broadwayi: Ragtinne, Little Women, US tour: Kráska a Zvíře (Mrs. Potts), Fantom Opery (Mme Giry), Little Women, regionální role: Eleanor: An American Love Story (Eleanor Roosevelt), Passion (Fosca), Fiddler on The Rooj (Golde), Carousel (Nettie), Workshop Theater's 11th Annual Will-A-Thon (Lady Macbeth, Gertrude).

Anne se objevila i v televizi a to v: Law &Order: SVU, Guiding Light.

Morgan Cowling - Meg


Morgan vystudovala herectví na Western Australian Academy.
Role v Americe: Once We Lived Here, Bull Durham the Musical, Hello Dolly, The Madness of May, Disney's wishes.
Role v Austrálii: Guys&Dolls, Seussical the Musical, The Marriage of Figaro, Coram Boy, The Crucible.

Source: http://www.thephantomoftheopera.com/ustour/people/cast/

A na konec...backstageee! :D


image host

Chris a Fantom Broydwaye Norm Lewis. :)

image host

Naše dynamické trio US tour, Christine, Christine alternace a Christine understudy. Aka Katie Travis, Celia Hottenstein a Krista Buccelatto.

image host

Děkovačka nového obsazení :)

image host

Backstage Celie. :)

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

OMG!!!! Zase do tour vrátili původní design Star Dress! Třikrát sláva!!! Pro připomenutí TAKHLE to vypadalo předtím a musím se přiznat, že já osobně jsem se s tou verzí mého nejoblíbenějšího kostýmu nikdy nesmířila, takže jsem opravdu šťastná, když na Celii vidím "opravdové" Star Dress. :)

image host

A backstage Katie. :)

image host

image host

image host

image host

Katie svého času navštívila Hugha Panara na Broadwayi, poněvadž jak jsem se zmiňovala výše, znají se z Les Mis. :)

image host

image host

image host

(Sláva, sláva, sláva!! :D)

image host

Komentáře

Oblíbené příspěvky