Music of the Night - Gerónimo Rauch

Pokud jste zvědaví na současného londýnského Fantoma Gerónima Rauche, tak jsem se vám tímto videem týdne týdne trefila do vkusu! :D
Bohužel se nejedná o nějakou příhodnou nahrávku přímo ze show, ale to přeci nevadí. Je to z televizního vystoupení Gerónima a pokud chcete vynechat úvodní proslovy moderátorky, přeskočte na cca 0:35. :D
I přes to, že je to koncertní verze písně, Gerónimo do svého projevu vkládá emoce, hraje si se slovy a důrazem. Člověk rychle zapomíná, že není v masce a stojí před mikrofonem - je tajemný, vášnivý, svůdný, v určitých pasážích jako by se v krásách hudby ztrácel i on sám...ach, dokonalý přednes písně, přímo během show musí být opravdu brilantní. Fascinovalo mě sledovat i jeho oči...měl v nich takový zápal a očividnou lásku ke své roli - a to je hlavní. Ve chvíli, kdy si herci svých rolí přestanou vážit je něco špatně. :)
V Londýně už působí delší dobu, takže se mu už podařilo argentinský přízvuk víceméně skrýt a když se občas ozve, ničemu to neškodí, je to roztomilé. :)
A líbí se mi, že používá taková ta typická fantomovská gesta - což zpozorovali i páni kameramani, neboť se nám na to dostane i pár detailů. :)
Gerónimo má úžasný, silný hlas, ve výškách perfektně kontrolovaný, až mě z něj mrazí a zapomínám dýchat. Bravo, bravo! :)
Přeji vám krásný nový týden, milí čtenáři. xxx






Komentáře

Oblíbené příspěvky