Beneath a Moonless Sky - Ramin Karimloo, Sierra Boggess

Svého času se zdálo, že jediný způsob jak vidět originální obsazení, tedy Ramina a Sierru, tedy Rierru, při písni Beneath a Moonless Sky, je TOHLE nepřiblížené video, ze kterého sice jde vidět choreografii, ale výrazy herců už ne.
Jaký byl tedy můj nehynoucí údiv, když se teprve včera vynořilo kvalitní video oné písně! Wohoo. Kdo si počká, ten se dočká, znáte to. :D

Začátek písně není tak svižný, jak jsme možná zvyklí, Ramin i Sierra nějakou dobu jen tak stojí na místě, docela trvá, než se Sierra k Raminovi vůbec otočí. Ovšem když se vezme v potaz, že začátek BAMS má TAK dlouhý instrumentální úvod, tak se musí uznat, že s chybějícím omdlením Christine se to ani jinak zaonačit nedá.
Mimochodem - jak já miluju londýnské kulisy Christinina hotelového pokoje & balkonu! Jsou moje nejoblíbenější ze všech produkcí co zatím znám. (A i to nasvícení je zkrátka geniální).
Je zajímavé jak Ramin v téhle scéně vystupuje spíše plaše, nejprve od Sierry couvá, působí trochu jako kajícný školák, což je zajímavé ztvárnění.
Soudě na základě textů, jedná se o video z předělané verze LND číslo dva, kterou znovu otevřeli po určité pauze. O to je to video vzácnější, mám z něj skutečně radost. :)
Takže jak vidíme, v této verzi už upustili od Christine fackující Erika, což považuju za krok správným směrem. :D
Sierra je víc ostražitá a rezervovaná, než jak si pamatuju z onoho prvního videa, i když ten pocit jsem mohla získat i na základě toho, že jí až teď vidím do tváře? :D
Nicméně v londýnské verzi BAMS víc rezonuje originální příběh Fantoma, mám pocit, že se tam snažili víc vsadit atmosféru FO, ovšem aniž by něco kopírovali. Je to pozoruhodné sledovat, vskutku.
Jakkoliv se mi úvod mohl zdát spíš vlažný, když se píseň začně víc rozjíždět a Ramin a Sierra konečně přestanou jen zpívat zády k sobě, už se projevuje ta tolikrát zmiňovaná zázračná chemie Rierry a duet začne získávat na své dynamičnosti a vášnivosti.
A abych tu na jejich choreografiI jen nespílala - moc se mi líbí ten prvek, kdy si propletou ruce, ale Christine se vzápětí vymaní...moc hezké, to jsem obdivovala už na prvním traileru téhle produkce, ale tam jsem to měla bez kontextu, takhle je to ještě lepší. :)
No a když si padnou do náručí tak....Ramin Sierře tak delikátně přejede po krku, klíční kosti a ramenu..vrrr. :D :D :D (Achjej, vrací se mi staré fangirl pocity ohledně Rierry :D).
Je zajímavé vzít si pro srovnání australskou produkci, když přijde na okamžik, kdy Christine Erikovi říká/zpívá, že ho milovala, šla by s ním kamkoliv atd atd. Zatímco Ben Lewis byl v tu chvíli zoufalý, že od ní tohle neslyšel o deset let dřív, Ramin je naprosto nevěřícný, jeho Fantom si nedovede představit, že ta slova Christine skutečně myslí vážně.
Závěr písně je pak lítostivý, vyjádření, že pro Christine a Erika už není žádné "teď" je melancholické konstatování.





Komentáře

  1. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa alias můj projev obrovské radosti. KONEČNĚ se někdo nad námi smiloval a dal toto BOŽSKÉ video na youtube :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky