Ivan Ozhogin ve Fantomovi Opery

Po internetu, mezi muzikálovými tradery, už koluje první video z moskevské produkce FO. A ano, jak titulek napovídá, tak s Ivanem. Ne že bych se k tomu videu vážně dostala, jen jsem viděla hejbátka z Final Lair a protože jsou hezká a zaznamenávají i onen klíčový polibek, tak je sem dám.
Na základě dvouvteřinových GIFů samozřejmě nemohu hodnotit Ivanova Fantoma, takže povím asi tolik, že fanoušci kteří ho viděli buď živě nebo vlastní onen bootleg se v názorech liší. Velmi razantně liší. Někteří tvrdí, že je příliš chladný, že jeho Fantom dokáže dost dobře vyjít i bez Christine, jiní jeho představení proplakali. Já bych beztak jeho Fantoma měla ráda, protože už se na Ivana zkrátka nedívám tak objektivně jak bych měla. :D
Po hlasové stránce ho hodnodit mohu, protože audia ze show už jsou o něco dostupnější.
Vokálně je Ivan fenomenální, skutečně. Jsem ráda, že má roli, která jeho hlasu tak bezvadně sedí, protože z časů Balu/Tanzu musel hlas tlačit do hloubek, které pro něj nejsou moc přirozené a někteří se i domnívali, že mu to hlas i dočasně poškodilo. Ovšem to jen parafrázuju názory různých fanoušků, já sama tohle neumím posoudit.
Tak či tak, Fantom je pro něj perfektní, poslech jeho Music of the Night už mě nejednou i rozplakal. Myslím, že mým nejoblíbenějším Fantomem pořád zůstává John Owen-Jones, ale Ivan má ještě měsíce na to, aby se s rolí zžíval, takže od něj ještě čekám velké věci. :)


image host


image host

image host

image host

image host

image host

image host


Source:
http://cinema-phantom.tumblr.com/

Komentáře

Oblíbené příspěvky