Final Lair - John Cudia, Jennifer Hope Wills, Adam Monely

Víte, čeho jsem si všimla? Final Lair je hodně vděčný námět na video týdne. Opravdu často je to Final Lair. A víte co? Tenhle týden je to zase Final Lair!!! :D
Tohle video už jsem před nějakým časem viděla a když jsem na něj dnes náhodně narazila, hned mi bylo jasné, že se stane mým videem týdne. Because of Jennifer Hope Wills. Nemůžu přesně vysvětlit proč, ale já ji zkrátka zbožňuju a když narazím na nějaké fantomácké video s jejím jménem, tak je důvodem, proč si ho okamžitě pouštím. Možná, že je moje americká oblíbená Christine proto, že jak možná víte, tak se spíše zaměřuji na londýnskou produkci, takže americké herečky nedovedu tak dost dobře posoudit a proto je JHW tak jasná volba.
Když se nad tím zamyslím, je tu hned několik příčin, proč je tak vysoko v americkém žebříčku. Má překrásnýn hlas, to je hádám slušný základ. :D Přináší do show zase něco nového, jiný pohled na Christine. Je více ukřivděná, rozlobená, zničená a na pokraji zhroucení. I v pasáži, kdy Erika lituje těsně před polibkem zní docela nazlobeně, což je první Christine u které si něco takového má paměť vybavuje.
Je na ní i něco kayovského, jestli to tak mohu říci. Myslím tím, že když přemýšlím, koho jsem si představovala u čtení Susan Kay, tak je to dost dobře podobně půvabné stvoření jako JHW v blond verzi. :D
A vlastně když sleduju jejich polibek, tak v tom taky strašně vidím Kay, ale to už možná vidím duchy. :D Jde o to, že většina hereček se po polibku s Erikem se tváří smíšeně. Je to zmatenost, údiv nad vlastním činem, možná lítost, strach...
Sledujte Jennifer - není to spíš výraz typický pro Music of the Night? A zase možná vidím duchy, ale já tam takový výraz vidím. Omámený výraz, jako by se jí hlavou honilo "Až teď jsem se opravdu přestala bát tvé tváře. Až teď vidím pod povrch." A ač je to poměrně dlouho, co jsem Kay naposled četla, tak bych přísahala, že tak nějak to tam bylo. Kdyby Erik neumíral a sám ji neposlal pryč, tak by byla odhodlaná s ním zůstat, right?!
Tohle Final Lair je pro mě opravdu speciální a ať je takový i váš týden! xxx



Komentáře

  1. Jsem mladá a chci se seznámit, klikni na můj webík abys zjistil víc!

    OdpovědětVymazat
  2. Pod TOHLE video? Vážně? Do kouta a stydět se, mladá a seznámemí chtivá! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se tak líbí to jeho: "poisons our loooooove."A jak je netečná, když jí nasazuje ten závoj, jakoby živoucí mrtvola.A Raoul! Ten má taky nádherný hlas! Akorát se mi zdá malilinko pasivní.A ta choreografie! panečku! Jak si na ni skoro lehne!TYJO! TAKHLE si už dlouho žádná Christina na Fantoma nedovolovala!Hů! A ten POLIBEK! To je něco tak... tak... sexuálně laděného!JÉÉÉÉÉ! A jak se rozběhla, když bral do ruky tu svíci! "No!" Přesně jako Anna O´Byrne! A tohle se mi právě lííííbíííí!A já nevím... mně se zdá že ti dva se mu tam objímají naschvál!!! Aby to měl těžší!!! Bod dolů pro Raoula - ano. Buďto se měl proti Erikovi nenávistně vrhat, nebo odejít. Přestože Erika nenávidí, neprodlužoval by mu jeho hoře. Do onoho milostného trojúhelníku nevkročil dobrovolně, tak ať tam nestojí a nečumí! (promiň, Raoule, Raoulíku!)A jak mu dávala ten prsten, Erik se odvrátil jako uražené děcko! :DNádherný výběr Videa týdne! :)

    OdpovědětVymazat
  4. John je skvělý. Ještě když se vezme, že to byl on, komu Michael Crawford kdysi vyfoukl Tony Award....je to ironie, protože oba jsou teď v historii Fantoma. Michael...to je prostě Michael, my víme a John drží rekord v délce hraní Erika. Awesome. :)To je úplný rozdíl oproti UK tour. Tam vzteklá Christine závoj strhne ve vteřině, kdy jí ho Erik dá na hlavu. :DMá, že jo! Takový jemmý a příjemný na poslech. Ale přiznávám, že jsem ho moc nesledovala, nevím jak se projevoval, hopla. :)To mě taky zaujalo!Noo...mě třeba Sierra přišla na Hugha ještě víc tento....nazlobená. :DKayovské, nožejo! :DMě taky, tohle je přesně ta improvizace, kterou tato scéna potřebuje. :)Já nemám ráda tu choreografii, kdy se Raoul snaží po Erikovi vrhat po osvobození. Šanci na to, aby se s ním popasoval dostal, ale nedával pozor, otočil se k nepříteli zády...a smůla. Když už ho pak z nečekané dobroty srdce osvobodí, tak má spolknout ješitnost a odejít. Hotovka. Ale to je osobní, každý to vidí jinak. :)To už jsem u pár Eriků viděla, ale John to zahrál tak nějak...nejvýrazněji. V dobrém. :DDěěěkuuujiii. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Včera/dneska (vlasně spíš dneska) v noci jsem přišla na to, že se mi tohle Final Lair strašně líbí. Jenom nemám takový přehled, abych o tom mohla psát kratší eseje jako vy okolopíšící. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Prosté strašně líbí je někdy výstižnější než tisíce slov, jako Rafaelo. :D Achjom, musím přestat koukat na reklamy. :D

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Ale to se dělá dost blbě (navíc některý na T-mobile stojí za to :))

    OdpovědětVymazat
  8. Hehe, to je fakt. Člověk si kouká pokojně na reklamy...a tu najednou film! Pff. :D :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky