A Very Potter Musical

Bylo nebylo. Na vysoké v Michiganu se dala dohromady partička kamarádů, kteří byli všichni fanoušci Harryho Pottera. A ač na HP neměli žádná práva, rozhodli se udělat potterovský muzikál. Právě kvůli těm právům věděli, že by nesměli vybírat vstupné a nijak z představení profitovat.
Přesto si sami napsali scénář, hudbu, texty, děj, který je fakt...uhm něco. :D
AVPM se proslavil díky internetu - jak v dnešní době jinak.
Naše talentovaná skupinka herců, zpěváků, nu a především komiků jen tak zkusila muzikál šoupnout na YT a za chvíli se počty shlédnutí rovnaly milionům a milionům. AVPM se stal hitem a dal tak vzniknout A Very Potter Sequel a nakonecještě A Very Potter Senior Year.
Hlavního představitele Harryho to proslavilo natolik, že dostal roli v seriálu Glee a teď je z něj velká americká hvězda. Darren Criss, dámy a pánové.
A zrovna jeho je záhodno si dobře v muzikálu všímat, protože moc rád obměňoval svůj text, čímž svoji hereckou kolegyni Hermionu dost vytáčel. :D
Ale víte co? Já zrovna ty improvizované texty miluju nejvíc. Yum a hlavně co se Draca Malfoye týče! Ale k tomu až později....:)


Muzikál začíná přímo nejpeckovitější písní, kvůli které už třetím dnem nemůžu spát. Tak usilovně mi zní v hlavě. DUH. :D
Harry, Ron a Hermiona a celý zbytek Bradavic se přesouvá do školy a všichni jsou už náležitě natěšení.
Je to první školní rok Ronovy mladší sestry Ginny, která je Brumbálem zařazena do Nebelvíru. Kouzelný klobouk je totiž momentálně zaneprázdněn s šálou sexuálních předností. Uhm. :D :D

Přichází profesor Quirrell, který jak všichni víme schovává ve svém turbanu návštěvníka. No, v tomhle případě to ani není těžké vidět. :D
"Pane profesore? Váš turban právě kýchnul?"
Quirrell oznamuje, že letos se v Bradavicích bude konat Školní pohár trochu jinak, ve stylu tří životu nebezpečných úkolů. A ne! Nepleťte si to s Turnajem tří kouzelnických škol. Protože tady soutěží Nebelvír, Zmijozel, Havraspár....a co je sakra Mrzimor?! :D
Z Nebelvíru je vybrán Harry Potter (šok), ze Zmijozelu Draco Malfoy, z Havraspáru Cho Chang a z Mrzimoru Cedric Diggory.
První úkol jsou draci, přičemž všichni si vylosují rozkošné Disney dráčky a na Harryho zbyde Maďarský trnoocasý, aneb odpudivá hrozná příšera. :D Life's not fair! :D
Harry draka dojme jímavou písní na kytaru a přivede do deprese, až ho porazí. :D
Poté se stáváme svědky vánočního plesu v Bradavicích a Hermionina přerodu ošklivého káčatka v překrásnou labuť - i když mě Hermiona předtím nepřišla ošklivá. :D
Ron se do ní okamžitě zamilovává, ale není jediný...:O :D
Harry a Ginny se při tanci políbí, ale Harry okamžitě Ginniny naděje hasí, protože chová něžné city k Cho.
Quirrell nastrčí přenášedlo jako naběračku od Harryho oblíbeného pití, ale k jeho smůle se přenášedla zároveň s Harrym dotkne i Cedric.
Pokračování s pár obměnani známe, Voldemort konečně získá zpět své tělo a zabití Cedrica hodí na nebohého Quirrella, kterýžto skončí v Azkabanu.
Voldemort poté uzavírá neporušitelný slib s Dracem, který slibuje, že Voldemorta dostane do Bradavic, ale Brumbál musí zemřít. Draco za to dostane raketu na Mars, aby mohl do Prdkovic, čarodějné školy mnohem lepší, než nějaké hloupé Bradavice a co víc - ředitel je lev. A lion who can talk.
Draco využije toho, že se s Voldemortem ještě drží za ruku a rychle přidá podmínku, že se Voldemort na jeden den stane jeho otrokem - což je improvizace a Voldemort Joe Walker (love him) na to musí narychlo reagovat. My favourite thing ever.
Smrtijedi se nakonec skutečně dostávají do Bradavic a Harry a jeho přátelé musí rychle jednat. Pomocí kouzelného medailonku od Brumbála musí najít Voldemortův viteál ukrytý v Bradavicích. Plakát Zacka Efrona.

Jak vidíte, jedná se o parodii, kde jsou všechny nejnepravděpodobnější věci smíchány v jednu šílenou jízdu, která je zároveň to nejzábavnější, co jste kdy zažili. Go for it and enjoy! :)

AVPM je k dostání s českými titulky na www.videacesky.cz

Komentáře

  1. Pánejo! To zní tak žůžoidně! Až se vrátím z tábora, přidává se to na můj pořadník! :D :) Parodie na HP! Týjo! :D

    OdpovědětVymazat
  2. AVPM je ta nejlepší věc od Team Starkid, je trochu smůla že HP téma uzavřely s A Very Potter Senior Year. Taky pokračováni AVPM A Very Potter SEquel je stejně dobré jako AVMP i když trochu promakanější.

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Je to seznační, vysoce návykové. :)[2]: Inu, on je ten problém, že jim Harry Darren nemá na případné další pokračování pro svoji kariéru čas. :)
    AVPS je super, jen mi tam chybí Voldy. Já vím, že Joe Walker tam je jako Umbridge ale....VOLDY! :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Tak k tomuhle se přidávám, až na to, že v mém případě to nebude tábor :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlepší je že Joe(Voldy) a Lauren, která si zahrála Draca jsou mistři přízvuku. Joe jako Batman nemá chybu v jejich muzikálu Holly musical Batman a Lauren v tom samám jako komisař Gordon....:)

    OdpovědětVymazat
  6. Oni jsou snad mistři úplně ve všem. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky