Der Leztze Tanz - Kirill Gordeev

Nejdražší čtenáři, omlouvám se za dlouhou neaktivitu. Zaprvé jsem asi potřebovala pauzu, zadruhé jsem byla trochu neinspirovaná.
Byla jsem vděčná za to, že tu momentálně přidávám Eleanořinu povídku a není to tu kompletně mrtvé.

Jako tradičně - Lotteland se probouzí k životu v této rubrice a proto je v této rubrice nejvíc omluv na téma "Lottina neaktivita". Nicméně, dlouhodobí čtenáři už musí být touhle dobou zvyklí, že má aktivita se pohybuje na křivce. :D

A teď už konečně k videu týdne!
Objevuje se už tolik ruských překladů a různých vystoupení z muzikálu Elisabeth, až si začínám říkat, že to indikuje pravděpodobnou ruskou produkci tohoto muzikálu. Pokud by se tak stalo, byla bych vskutku nadšená. Dokonce by se dalo odhadnout, kdo by v inscenaci hrál, protože nejčastěji písně z této show zpívá buď tady Kirill, nebo případně Rostislav Kolpakov, Vera Sveshnikova, Elena Gazaeva a příležitostně i Ivan Ozhogin. Obecně vzato obsazení ruské produkce Tanz der Vampire.
Tohle je pro mě nové ze dvou důvodů: ruskou verzi Der Letzte Tanz jsem ještě neslyšela (ačkoliv už mohla kolem kroužit a mě jen minula) a dále: tohle není "jen" koncertní verze, jak jsme to viděli doposud - tohle natolik vypadá jako video natočené normálně z představení Elisabeth, až mě to v prvních vteřinách zmátlo!
It really does look like a real thing!
Kirill není vyloženě "můj" Tod. Nemyslím to zle, jde o osobní preference. Můj vysněný Tod je trochu stoický, chladný, "nelidský", má v sobě nádech elegantního aristokrata z říše mrtvých...víceméně čtěte "Mark Seibert".
Kirillova Smrt mi připomíná Mátého Kamaráse ("šmrncnutého" s "raným" Uwe Krögerem). Excentrický, výstřední, krapítek arogantní, děsivý, naskakuje z něj husí kůže, má v sobě mrazivý chlapecký půvab....
(Tyhle popisky jsou subjektivní pozorování mé maličkosti a pokud na vás Kirill, případně snad Mark, působí jinak, s radostí se mnou nesouhlaste v komentářích. :D )
A tím vším chci říct, že umím ocenit Kirillovo podání, vidím v něm jeho přednosti, ale není to tak úplně moje vize pojetí té role, takže si pokaždé moc užiju, když ho jako Toda vidím, ale když chci vidět "dream cast podle Lotte" zabrousím jinam.
A jelikož jsem toto video týdne pojala skutečně velmi subjektivně, byla bych ráda, kdybyste se případně na toto téma ozvali i vy, protože Smrt v Elisabeth je postava, o které by se dalo dlouze diskutovat a fanoušci spolu často nesouhlasí. Zrovna "můj" Mark nepatří mezi ty nejvíc oblíbené představitele Smrti, ale jak vidíte, já bych za něj dala ruku do ohně. Pomyslně řečeno. :D

Krásný nový týden. :)




Komentáře

  1. Tak tenhle koment asi bude delší. Vlastně ani nevím kde začít. :D CO se týče původního obsazení (tím myslím německou produkci všeobecně) tak tam je pro mě tím pravým a dokonalým Smrťáčkem Maté :D - jop a tady je těžká zaujatost. prostě si získal mé srdéčko a nehodlá ho pustit. Vzhledem k tomu že si zmínila Marka, že není tak oblíbeným Smrťáčkem, tak mě vždycky přišlo že ho všichni milují, takže si mě dost překvapila. Vím o těch poplašných a zklamaných reakcích ohledně Tanzu (tam jsou s ním kdo ví proč nespokojeni) ale u Elis? to je pro mě vážně novinka.
    Co se týče tedy této ruské verze, já se vždycky divila, že ještě nemají svojí ruskou úplnou produkci, protože to je prostě skvělé, je vidět. Doufám že máš pravdu, a brzo bude i jejich oficiální ruská verze. (ovšem musím říct, že by se mi i líbilo, kdyby udělali o své Anastázii muzikál, ačkoliv je tohle zrovna část historie pro Rusko velmi choulostivá)
    Co se týče Ruského Smrťáčka tak ze všeho co jsem zatím viděla, je pro mě právě srdcovým Kirill (a hodně mi k tomu dopomohl světe div se právě Mistr a Markétka :D tam totiž ta podobnost s Matém nejvíce vzrostla a od té doby je jasné, že on MUSÍ  hrát ruského Smťáčka.
    Co se týče tohoto videjka, ovšem tak v této písni má ještě co pilovat, ale je mi jasné, že kdyby k tomu dostal prostor, tak by to dotáhl do neuvěřitelných dokonalých výšin a já bych se vznášela na obláčku štěstí.
    Navíc se mi líbí slyšet v jeho hlase trochu rocku od té věčné opery, kterou sice u něj miluji ovšem změna je život. :D
    toliko asi k mému současnému vyjádření :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky