Březnové Broadway Hits


Po nějaké době máme zase tu možnost potěšit se videi z muzikálového spektáklu Broadway Hits s Ivanem, kde zazněly víceméně už tradiční tituly:
This Is The Moment, Mamma Mia! (Ivan Ozhogin, Manana Gogitidze, Natalia Dievskaya), 8. 3. 2016 - ten způsob, jakým Ivan doslova zkamení, když se na něj Manana vrhne je k nezaplacení. :D A fakt že tahle scénka byla "upgradovaná" o žádost o ruku je prostě....dokonalý, co říct. :D Kdo přišel na nápad udělat glosu na téma fangirls je génius. :D (Ta scéna s polibkem je video od videa vtipnější, btw :D).
A nově i s tanečním číslem! Samo lepší a lepší! :D
Totale Finsternis (Ivan Ozhogin, Elena Gazaeva), 8. 3. 2016 - Ivanův ruský hrabě zní najednou jako německý! Fíha! On šel s hlasem výrazně dolů, jako to dělával v Německu, zatímco v Rusku se držel ve své předpokládám přirozené střední poloze. Je to rozhodně zajímavé slyšet ho tohle dělat i v ruštině, ale osobně bych čekala, že už se do toho pouštět nebude, když mu to posledně způsobilo hlasové potíže. Hm, hm. Možná si našel lepší techniku jak uzpívat hlubší tóny? Tak či tak je to interesantní!
(A po dlouhé době v akci červený kabát, wooot!)
Přijde mi jako by oba, Elena i Ivan tuhle píseň prožívali dvakrát tolik než obyčejně...asi v tom hraje roli fakt, že budou oba v létě hrát v revivalu Balu Vampirov v Petrohradě? Tak či tak mi přišlo že chemie a kontakt mezi nimi byl intenzivnější, zvlášť jsem si toho všimla když Ivan tak protáhl tu chvíli, kdy stojí u Sáry....většinou od ní vždycky hned poodešel, ale teď ji nechal odzpívat celou sloku, než přešel na druhou stranu jeviště....no krása! :)
Die Unstillbare Gier (Ivan Ozhogin), 15. 3. 2016 - ten způsob, jakým Ivanovi namalovali obočí způsobil, že vypadá poněkud načuřeně. Což je v téhle emotivní písni špatný způsob jak působit. Obecně vzato by se měla obočí kreslit opatrně, dělají divy. :D Ale Ivan předvedl velmi emotivní výkon, jsem strašně ráda, že se s rolí očividně už před dlouhou dobou přece jen svým způsobem ztotožnil, ačkoliv mu to podle vlastních slov zpočátku připadalo obtížné. On s hrabětem totiž umí divy!
Já vím, že jsem s tím jako kolovrátek, ale Ivan je tak krásnej jako hrabě! Ách! Na něm je něco tak elegantního a ušlechtilého a zároveň chladného a nepřístupného, když ho hraje!
Gethsemane (Ivan Ozhogin), 8. 3. 2016 - Ivan je jako Ježíš /tak/ dobrý, uhhh! Obsaďte ho už někdo do jeho vysněné role!!! :D A ty výšky kam umí svůj hlas dostat???? A to jak dlouho je umí držet???????? (Jak dlouho on asi vydrží pod vodou? :D)
Hey, Mr. Producent! (Ivan Ozhogin, Georgy Novitzky, Rostislav Kolpakov, Kirill Gordeev, Alexander Sukhanov) - tahle novější verze té písně se mi líbí víc. :D I když chudák Ivan na konci. Zajímalo by mě v čem přesně byl ten vtip, že se do něj všichni pánové pak pustili? Jakože narážka na to, že všechny nejlepší role má Ivan? :D

Komentáře

  1. Ano, ano, ten kdo vymyslel tuhle scénku je opravdu génius. Navíc hudba z "Mamma mia" je pro to jak dělaná. :-) Vypadá to, že Natalii v roli přítelkyně nikdo nealternuje. Všichni jsou skvělí. Ani nevím zda mám radši podání Manany nebo Agaty, každá tam má svoje chvilky, které stojí za to, takže opravdu nevím, která "fanynka" je lepší. No a "hvězda"... tak v tom mám jasno )promiň Kirille), ale Ivánek vede. :-)
    No závěrečný taneček ještě musí dopilovat, ale to je jen drobnůstka. :-)Jů, rudý kostým! On fakt ten hlas posadil víc do hloubky. :-) No není to úžasné, když si zpěvák může "takhle vybírat" :D (Třeba skutečně přišel na novou techniku.)
    Teda ten ale dostal fasádu, chudáček. Moc jsem si vážila toho, že na Broadway Hits jej tak silně nelíčili. Ale nic mu to neubírá na aristokratickém vzezření. (Jen je trošičku strašidelnější.) :-)
    Podle mě za to může, lehce pozměněná choreografie - vzhledem k tomu, že s nimi je na pódiu i orchestr.
    Jé, tady je to spíš Sára, kdo odejde (hm, hraběti se od ní nechce) I like it! (čas okolo 2 minuty) Bože můj - úžasný, úžasný, úžasný moment!!! :D
    Týjo, tomu se říká potlesk. (České publikum - zbystřete - TAKHLE SE TLESKÁ!)Hihi, slovo "načuřeně" mě pobavilo. Velmi trefné. :D (Obešla bych se bez toho.)
    Na tomto představení tam pouštěli nějak moc dýmu, ne?
    Jj, jsem strašně ráda, že se přes "obtížné období" dokázal přenést. Ještě že tak, muzikálový svět by přišel o jednoho z nejúžasnějších Krolocků. :-)Od té doby, co jsem si na tvém blogu přečetla, že Ježíš je jeho vysněná role, tak kdykoliv ho vidím, zpívat Gethsemane, pokaždé si na to vzpomenu. A také mám u těchto videí pocit, jako by z něj přímo čišelo přání zahrát si tu roli. Je to asi můj dojem, ovlivněný jeho vlastními slovy. :-) Tak moc bych mu přála, aby si jej konečně zahrál! :-DU této písně byl její autor taky génius! Když jsem to viděla poprvé, tak jsem brečela smíchy. Brilantní parodie na herce, režiséry, asistenty a divadlo vůbec. :-) Skvělé!
    Já to beru tak, že říká: "Dejte mi tu zatracenou roli!" :D
    PS: Palmička Georgije + ucpaný nos jsou dokonalé. :-)
    PS2: Panebože! Zdá se mi to, a nebo na konci Rostík popadne Ivana a odnese ho z jeviště?!?!?!?! Wow! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky