Tisková konference Mistra a Markétky

Vzhledem k tomu, že už příští měsíc se muzikál Mistr a Markétka otevře i v Moskvě, už se náležitě propaguje. K této příležitosti tedy proběhla i tisková konference s hlavními hvězdami obsazení - Ivanem Ozhoginem, Anastasií Makeev a asi novým hercem Mistra Glebem Matveichukem (pakliže mi to Google správně přehodil z azbuky, eh). (A au, skloňování).
Konference se odehrála schválně v mystické datum pátek třináctého (13. 2. 2015), protože se skvěle hodí k tématu muzikálu. Nechyběli ani další relikvie typické pro příběh - žluté květy a černá kočka či kocour v náručí Wolanda. :) :)

image host


image host

image host

image host

image host


A teď ještě jedno video. Co se konference týče, tak není vůbec informativní. Jde tam o roztomilost Ivana s tou kočičkou. :D A ta ho očividně milovala, protože slezla ze stolu aby mu vlezla do náruče a následně i pod sako. :D :D :D :3 Aww. :D



Source:
http://plenta.tumblr.com/

Komentáře

  1. Kočky prý umí vycítit dobrou osobnost člověka, pomáhají se uvolnit a navíc pomáhají od bolestí :-) asi poznala, že je Ivan přepracován a rozhodla se mu pomoci :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, to jsou ty fotky, kde jsem ti říkala, že vypadá chudáček strhaně. Kočička se asi skutečně rozhodla pomoci. Na videu ho rozveselila, to je pravda. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky