Mistr a Markétka: lednový blok

Musím velmi obdivovat jak se tým okolo Mistra a Markétky snaží neustále komunikovat s fanoušky a různě jim vycházet vstříc. Zákulisních videjek je neustále slušná zásoba a pak je tu samozřejmě i to úžasné pravidlo o povoleném natáčení během show. :)
Tentokrát tu máme zákulisní video shrnující lednový blok a ani se mě neptejte kolikrát už jsem ho viděla. :D :)
Hrozně se mi líbí ty záběry ze zkoušek, které jsou pak doplněny patřičnými momenty pořízenými přímo během show. Je zajímavé vidět herce v rolích buďto v civilu nebo v improvizovaných kostýmech nebo necelých kostýmech atd atd. :D
Musím vám říci, že moje úplně nejoblíbenější momenty jsou ty s Ivanem Ozhoginem, protože je to asi poprvé, co se vážně objevuje v nějakém oficiálním zákulisním videu, do této doby jsme se mohli vidět pouze Rostislava Kolpakova, což je svým způsobem zvláštní, když se vezme, že Ivan je hlavní Woland a Rostik alternace.
A vážně bych chtěla vidět zkoušku Tanga celou a nejen v ukázkách. Vypadá roztomile, jak se Ivan nejprve snaží zachovat si vážnou tvář, ale je vidět, jak mu to moc dlouho nevydrží a po chvíli se na sebe s Anastasií Makeevou, tedy Markétkou, culí. :D Ostatně jde vidět, že úplně všichni si na zkouškách užijí spousty legrace. :)
Stejně jsou oba naši Wolandové úžasní. Ivan vypadá v tom tmavém roláku super :D *.* a Rostik to svými vtipnými momenty prostě zabil. :D Zejména mě pobavilo jak se točil ve svém kostýmu z Prologu, protože ho bavilo jak mu vlaje. :D :D :D Achjej. :D


Komentáře

  1. Ano konečně Ivan :-) je vidět že si tam vážněš užijou spoustu legrace :-) a hele není ot autí z Pola Negri?

    OdpovědětVymazat
  2. [2]: Heh netuším. Je možné, že se to hraje ve stejném divadle a pak by to dávalo smysl. Očividně si s kulisami vyhrají. :)

    OdpovědětVymazat
  3. [3]: vůbec bych se tomu totiž nedivila :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky