Let The Sunshine In - Drew Sarich, Carin Filipcic, Lukas Perman, Wietske van Tongeren, Thomas Borchert, Marjan Shaki, Lisa Antoni

Dnes odpoledne, když jsem se ploužila ze školy svítilo sluníčko. Bylo to chladné únorové slunce, ale přesto zářilo jasně a vesele. Člověku to bezděčně zvedne náladu, řekne si to tisíckrát omílané "ono nakonec není tak zle" a dokonce se i usměje, jakkoliv stereotypní den právě může zažívat. Píseň s názvem Let The Sunshine In se proto zdá více než vhodným výběrem na video týdne.
Nehledě na to, že lidé zpívající tuto píseň jsou ten nejlepší výběr německého muzikálu, takže člověk je pozitivině naladěný jen když vidí tu spoustu talentovaných lidí na jednom jevišti. :)
Obávám se, že v titulku videa nejsou zmínění všichni, takže jsem bez nápovědy dokázala identifikovat jen ty tváře, které jsou v vypsané v nadpisu článku. :)
A že mě nepřekvapuje, že ten nejhyperkativnější člověk pobíhající či poskakující po jevišti a povzbuzující diváky aby se přidali se zpěvem je Drew. ;D :3 Love him. <3





Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky