Fotky, screeny a videa z US tour

Už delší dobu se mi v počítači hromadí různé fotky z US tour, která je pro nás fantomáky stále velice neokoukaná, ač už nějaké povědomí o této zvláštní produkci, která stojí na pomezí replikové a non-replikové, máme.
Mám tu proto nějaké ty fotky ať už z oficiální brožurky, nebo screeny či GIFy z bootlegu (který opravdu nevlastním, bohužel :D).
Na konci článku se pak můžete těšit na nějaká videa, která jsem sem ještě nedávala.
Podotýkám, že na fotkách i videjích je obsazení ještě před cast change, tudíž Cooper Grodin (Fantom), Julia Udine (Christine) a Ben Jacoby (Raoul).


image host


image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host

image host



Videa

Komentáře

  1. Ta druhá fotka TOM - ten šátek je manific!
    Na Tour obdivuju nádherné kulisy, jsou úžasně propracované a tak nějak líbivé na pohled :-)
    Choreografie je pro mě stále nezvyk. Ty ostatní choreografie bych asi překousla, ale to PONR (no jo, Lotte, zase se potvrdilo ono "zlaté pravidlo").
    Využití stolu je, jak vidím, v non-replica produkcích velmi oblíbené. Taky mě irituje moment, kdy Christine tančí na stole (připadalo mi to jak striptýz, zvlášť když se Phantom na ni díval a pak jí přejel rukou po stehně). Text je přece sám o sobě v tom směru výrazný, tak proč to ještě tak OKATĚ zdůrazňovat v choreografii! Za puritána se nepovažuju, ale tohle mi přijde přehnaný. (Zrušte ty stoly, "non-replica" - ve filmu se bez něj taky obešli :-) )
    Na druhou stranu musím přiznat, že zaujala MOTN. Christine se více rozhlíží po Erikově sídle a ta páska přes oči :-) ale stejně je to nezvyk bez klasické MOTN pózy :-) Jenže co to? Christine skočí Phantomovi do náručí?!? Přece jen tady Christinin pocity strachu/okouzlení šly absolutně do kytek.PS: to se dělá, Christine, trhat a rozhazovat mu notičkama! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi ta fotka hrozně líbí. :)
    Jojo, kulisy jsou takové velké a...spektakulární. :D Snažili se asi jít hodně do protikladu s originálními kulisami, které se spíš spoléhají na temné pozadí.
    Zlaté pravidlo je noční můrou všech non-replica produkcí, co si budem. :D
    No jako to PONR je fakt už moc to souhlasím. Úchylný Fantom? Ne, díky, vystačím si bez něj. :D
    Tu pásku přes oči nějak nemůžu vydýchat, abych pravdu řekla. :D Ale jinak se mi ta choreografie docela líbí, i když legendární MOTN póza je samozřejmě nepřekonatelná. :)
    Já tohle zakončení MOTN prostě nechápu...to se nedá vysvětlit jinak, než že "Christine se unaví a nechá se Fantomem odnést do postele, kde si klidně usne, nehledě na fakt, že je v podzemí s maskovaným cizincem" :DP.S.: Vzhledem k tomu, že ji Fantom ve Stranger Than You Dreamt It tahá za vlasy, tak se nedivím ničemu. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky