Rozhovor pro magazín Hello

Ivanovi se poslední dobou dostává hodně publicity (což je jedině dobře), takže rozhovoruje a rozhovoruje. (To není slovo, že?)
Výhodou jeho posledního interview pro časopis Hello je to, že je text k sehnání na internetu, protože narozdíl od nascenovaného článku, se to dá hodit celé do Google překladače a doufat v nejlepší. :D (Těžce profi :D).
Ivan tam v podstatě rozebíral své současné role, tedy Wolanda, Fantoma a Jekylla a Hyda. Do soukromí se mu zabrousilo velmi zlehka otázkou propíranou už vcelku opakovaně, tedy jestli se v něm nepere to, že je věřící a jeho záporné postavy, zejména ďábla Wolanda. Ivan odpověděl v tom duchu, že i zlo někdo musí hrát, navíc on si dovede všechny svoje role obhájit a ospravedlnit, jak podotkla i reportérka. A zpaměti citoval Fausta, to se taky musí zmínit.
Potom se bavili o nedostatku jeho času, o tom jak se to špatně seřizuje s rodinným životem (Ivan má čtyři děti, já si doteď myslela, že tři :D).
Konec rozhovoru už se pak nese v duchu debaty u úrovni ruského muzikálu a o jeho globální konkurenceschopnosti.
Plus strašně milé fotky z kavárny, kde se rozhovor konal. :)

image host


image host

image host

image host

image host

image host


Source:
http://ru.hellomagazine.com/zvezdy/intervyu-i-video/8425-ivan-ozhogin-lyudi-khodyat-v-teatr-nesmotrya-na-krizis.html

Komentáře

  1. Ty fotky vypadají vážně suprově :-) On umí citovat z Fausta? A ještě k tomu zpaměti? Heleďme se, že by v něm byla i troška filozofického ducha? :D
    Zvláštní, mě ani nenapadlo, že u něj by se měla jeho osobnost (coby věřícího) prát s hraním zlých postavMimochodem líbí se mi slovíčko "rozhovoruje" :D

    OdpovědětVymazat
  2. U něj mě už nic nepřekvapuje, on asi dovede všechno. :D Ale je to vskutku působivé. :)
    Mě by to taky nepřišlo...on zkrátka herec musí počítat s různorodými rolemi...a vlastně je mu jen ku prospěchu, když hraje rozdílné role, none? :)Jo, ani nevím, jak vzniklo. Díky. :D

    OdpovědětVymazat
  3. No vidiš jak má početnou rodinu.
    Mě by zajímalo, jak si ty své záporné role umí odůvodnit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Nedovedu si představit mít čtyři děti. Jenomže v mém věku si ještě nedovedu představit hodně věcí, hádám. :D
    Aach, Google tuhle pasáž vyžvejkl docela zle. V podstatě mluvil především o Fantomovi, o tom jak utrpení v jeho duši vedlo k jeho tvořivosti a genialitě, ale zároveň ho vedlo ke špatným věcem, kupříkladu vraždě Buqueta.
    K Wolandovi citoval Fausta, potom uvažoval o tom, že mezi Bohem a ďáblem vždycky existovala věčná diskuze, ale oba byli rovnocenní a ani k jednomu se nikdy váha nepřiklonila a tak to bylo už od začátku věků. Pak zmínil, že i zlo někdo musí hrát a herci aspoň mají šanci ukázat publiku různé úhly příběhu a třeba je i něco naučit. Nu, zhruba tolik jsem toho se strejdou Googlem zjistila. :)

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: O děkuji Lotte za vysvětlení :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky