Till I Hear You Sing - Ramin Karimloo

Yeah, Lotte is back.
A proč byla pryč? Od středy nic, right?! :O
Viróza, drazí viróza. Kruté přerušení, nicméně před námi je týden plný překvapení. Maybe. Ne tak docela. :D Uvidíte.
To sem neplést.
Video týdne.
Je to milý flashback z...jak ráda říkám, nejlepšího období muzikávového. Indeed. Čas OLC LND. Yeah, God bless this time.
Toto video je jedno ze dvou k TIHYS, které ještě před premiérou Love Never Dies natočil náš drahý Ramin Karimloo. Tenhle mám raději, že je takový živější a...ha o tomhle jsme se bavily s BJ, když u mě byla na návštěvě. Ahoj, BJ! :D Hrozně se nám prostě líbí ty stíny. To jim vyhrálo Oscara u Barbary Jane a Lotte. Indeed.
A s tímto divným článkem se pro dnešek loučím! (Ramine, zachraň svým zpěvem můj divný článek. Díky, díky. Aký si zlatý!)


Komentáře

  1. Není to sranda? Zrovna dneska jsem se po půl roce opět mrkla na Love Never Dies (a opět jsem u toho řvala jak želva - první slzičky ale uklouzly už u Raoulova posledního dopisu - vítej Raoulisme, pojď dál, přece nebudeš stát venku, když jsi tak příjemný už jen na pohled) a teď tohle. Toto video jsem viděla už dříve a je pravda, že je dokonale propracované. Miluju ty stíny! A "Sieřin přelud"! A Ramina s rozcuchanýma vlasama! A musím uznat, že v TIHYS je na tom skutečně pěvecky lépe nežli Ben, krutá pravda, ale je to tak. Ach božínku!A to je mimochodem jeden z důvodů, proč bych Ramina nenechala jen tak zemřít. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nojo, ten druhý klip není tak propracovaný... A tenhle je bájo! Vždycky je mi Ramina tak hrozně líto!
    Je krásné si melancholicky zavzpomínat na moje první seznámení s LND. Pamatuju si, jak jsem při pouhém poslechu uronila slzičku, když Christine umřela, a jak jsem probrečela celé překadání Til I hear you sing. Jó, kde jsou ty časy! :D

    OdpovědětVymazat
  3. *překládání. Zase mi vynechává L. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Kyle umí taky dojemně zpívat...nuff, just sayin'. :D
    Ano, Ramin v tomto klipu předvedl skvělý výkon. :)Tak, tak jsou zkrátka klipy, které ve mě probouzí jistou melancholii a tohle je jeden z nich. A pak staré rozhovory s Rierrou z premiéry LND. Ááááchjo. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na tenhle blog jsem narazila teprve nedávno. Je ot pár dní a jsem jím unešená. hlavně se mi líbila povídka, která byla teda bombová že jsem ani usnout nemohla. vážně skvělej blog :D jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Noné! Děkuji mnohokrát ze velmi milou pochvalu! :)

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Není za co poklona je oprávněná, mohu se zeptat zda je na vás nějaký kontakt??? mail face??? :-)díky :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky