Final Lair - Earl Carpenter, Rachel Barell, David Shannon

Videem tohoto zasněženého týdne je Final Lair, o kterém jsem zjistila, že je velmi diskutované Final Lair.
Proč?
Všichni milují Earla, protože Earl je prostě super-skvělý, ale v tomto představení jako Erik i super zoufalý, osamělý a na dně a dokonce si před Christine klekne aby neodešla.
Stinný protiklad je pak všeobecné spílání na Rachel, protože se zdá být chladná, krutá, nelítostná...když se od něj odvrátí a při scéně, kdy mu vrací prsten se na něj sotva podívá.
BUT.
Lotte knows.
Lotte totiž viděla ještě i jinou verzi Final Lair, kdy je kamera kvalitnější a záběr na Rachel pořádný, takže jde vidět, že je to záměr, nedívat se na Erika. Její podání téhle scény. Její náhled na postavu, kdy se na něj nedívá, protože jí láme srdce vidět ho tak zlomeného. Protože nad ním pláče nejednu hořkou slzu. A protože to zatraceně dobře umí zahrát, jen to prostě na téhle jedné nahrávce nejde vidět.
Stop hating Rachel! :D


Komentáře

  1. Na konci jsem brečela spolu s Erikem... :(

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, na to předávání prstenu a Christinin následný útěk má Darcy uložené hejblátko... A na tom hejblátku jsem ale Christinu nevnímala jako bezcitnou, ale jako opravdu zničenou žalem. V jednom malinkém momentíku je vidět její obličej - těsně předtím než uteče, tudíž si člověk může být jistý tím, že opravdu nemůže vidět Erika takhle zlomeného.Týjo... Až doteď jsem si myslela že nejzničenější a nejopuštěnější fantom ve final lair je Ramin ve 25tce... Earl ho zastínil... To, jak si před Christinou klekl... To jak sebou trhnul při "tears of HATE!"... To jak se s tím závojem v ruce vrhnul na ty mříže, jakoby mohl Christinu přivést zpět...

    OdpovědětVymazat
  3. No, podle mě Ramina nepřekoná nikdy nikdo nikde, ale jsem ráda, že na tebe Earl tak zapůsobil, je to opravdu skvělý herec a moc bych si přála vidět ho teď v tour s Katií Hall a Simonem Baileym. :)Ano, i mě tohle Final Lair dojalo. :(

    OdpovědětVymazat
  4. No jo... Lotte je Raminfantomák věrný srdcem a duší... :D

    OdpovědětVymazat
  5. Absolutely!!! :D And proud of it. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky