Pohádková after party

After party po oslavném představení na počest 25. výročí Fantoma Opery na Broadwayi byla skvostem sama o sobě. Design celé párty byl laděn do Masquerade. Budova byla nazdobena do růžovo-fialové, nechyběla moderní technika - červený koberec pro hosty byl promítán :)) a aby měl "Masquerade - dojem" o to větší vizuální efekt, byly v prostoru vkusně umístěny figuríny z oné slavné muzikálové scény, které umocňovaly až pohádkovou vizáž, jakou New York Public Library vzbuzuje.
Květinová výzdoba byla také naaranžována na velmi romantickou strunu a konečný dojem tím pádem nezkazilo absolutně nic. Ostatně - posuďte sami. :))

Komentáře

  1. To je jako... to je jako brána do ráje!!! Takhle si představuji, že to bude vypadat až zemřu! (Jenom jestli si nebudu muset volit mezi Operou Garnier a Barikádama - this is that choice, this is the point of no return!)

    OdpovědětVymazat
  2. Je úžasné, že odvedli kus práce i na výzdobě after party, která už nebyla tolik na očích, jako samotné vystoupení. A o to skvělejší, že to celé tematicky sladili s Masquerade, nejvíc epické scény muzikálu. To je velké sousto, ovšem bravurně zvládnuté. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera, nádhera! Tomuhle říkám ta správná Masquerade!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Red Deadth cake je nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Počkej! To je dort? :O Huuustěěěě!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec to jako dort nevypadá, že? :D

    OdpovědětVymazat
  7. No vůbec! Ten já chci taky! Blíží se mi narozky, takže si ho můžu zkusit splácat dohromady... (Ale vzhledem k tomu, že jsem ještě ani nejjednodušší dort vůbec nepekla, přenechám to radši odborníkům) :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já dort nikdy nepekla a s nejvyšší pravděpodobností si na takový úkon nikdy ani netroufnu :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky