The Phantom of the Opera world tour in Seoul

Světová tour Fantoma Opery jak už víme, je v Soulu. Obsazení zůstává stejné, tedy: Brad Little jako Fantom, Claire Lyon je Christine a Anthony Downing Raoul, vikomt de Chagny. :)
Další zastávka tour je pro nás, české fanoušky, rovněž lehce z cesty, je to Bangkok v Thajsku, kde se tour zdrží od května do června 2013.
Objevily se jisté spekulace, že poté Claire zaujme místo leading lady ve FO na Broadwayi, protože v létě obsazení opustí Samantha Hill a obsazování tour Christine na Broadway není žádná novinka. Marni Raab, teď už bývalá Christine, v roce 2004 rovněž účinkovala ve světové tour jako Christine a aby ten svět nebyl už tak malý, po jejím boku se občas dokonce objevil i Alexander Lewis jako Raoul. Ten Alexander Lewis, bratr Bena Lewise, you know. I když s ní spíš raouloval Jarred Cartland, nutno podotknout. A abych nezapomněla...Fantoma jí tehdy dělal taky Brad Little. Small, small world!
Brad je v Koreji brán za známějšího, neboť kromě už zmíněné FO tour zde hrával v Jekkyl & Hyde.
Kdo vydrží foto-smršť se na konci článku může potěšit zajímavými odkazy. :)
P.S.: Anthony je ale fešák, right? *.*


Tisková konference před premiérou. :)






S producentem z Bangkoku jménem Takonkiet Viravan.


Autogramiáda herců...(miluju tu zeď s důležitými daty v historii POTO. Jeden si v ní ale moc nepočte, through...)





Rozkošná mini-Christine pro Claire jako dárek od jedné z fanynek. :)


A teď už k obrázkům ze show. :)







Brad se svým plášťem ale umí kouzlit, eh? :)






























To je prostě ten nejkrásnější kostým celé show...*.*





A plakáty...




A nejvíc cool schodiště...

The Phantom of the Opera (Brad Little & Claire Lyon) - audio
*
Music of the Night (Brad Little) - z televizního vystoupení, video
*
All I Ask Of You (Claire Lyon & Anthony Downing) - audio
*
All I Ask Of You (Emilie Lynn - alt & Anthony Downing) - audio
*
Footage (whole cast) - video


Komentáře

  1. Ách! Tyhlety fotky nenechají Raoulistovy oči suché.What you heard was a dream and nothing more...Tu zeď chci! Ale nejlépe v češtině. :D
    Ty schody chci! I když naši sousedi by lehce protestovali... :D
    Bradův kouzelný plášť chci! Dělá divy! :D
    Toho Raoula chci! Vypadá přesně tak, jak by měl Raoul vypadat. Něžný, milující, vřelý, ale zároveň nebojácný a aristokraticky krásný. Raoul, kterému člověk může důvěřovat, Raoul, který člověka ochrání... Áwww, ale ta fotka, jak ji hladí po tváři... k sežrání! kouzelná! snová! dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  2. Anebo ta fotka těsně před polibkem! Anebo ta osmá z AIAOY fotek! Anebo ta první z AIAOY fotek...Ach božíčku oni jsou tak kouzelní! Může mi někdo vysvětlit, proč jsem toho Raoula kdysi tak nesnášela? Vždyť jen se na něj podívejte... Není prostě cute? A jeho chemie mezi ním a Christinou? Whůůů, škoda že tu nejsou fotky z final lair...

    OdpovědětVymazat
  3. tohle už nevydržím. ode dneška se nedívám do zrcadla :D[2]: máš pravdu. připadá mi, že mezi něma funguje úplně stejná chemie jako mezi Sierrou a Raminem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ó, tak tak... Tyjo! Umíte si představit AIAOY Ramin&Sierra? To by bylo asi to nejkouzelnější AIAOY na celém světě! :D

    OdpovědětVymazat
  5. To asi ano. Vždyť oni po sobě až zamilované pohledy hází při běžné komunikaci, natož při zpěvu nejkrásnějšího romantického duetu, jakým AIYOY je. Ach...to je asi stejně nesplnitelné, jako video z jejich BAMS...:)

    OdpovědětVymazat
  6. To je fakt. Považme, že ti dva po sobě strašně zamilované a vřelé pohledy háží docela běžně, co teprve při nejnádhernějším romantickém duetu, jakým AIAOY jednoznačně je...ach. *.*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky