The Phantom of the Opera 25th Anniversary on Broadway - footage

Ach, my se dočkali. Tak my se přece jen dočkali!!! Záznamy našeho geniálního broadwayského obsazení jsou na světě, když dnes časně ráno (u nich je ten čas přece jen jiný :D) zveřejnili tento geniální skvost. To, že jsem dnes z podivných příčin, ač jsou prázdniny nemohla dospat, bylo ve skutečnosti znamení vesmíru!!!! Yes!
Už dlouho jsem neměla takto nadšený večerníčkový face *.* - to je tak....tak...úžasněskvělé!!!
DUH! Jen....mohli nechat tu All I Ask Of You sekvenci delší, right?! Přísahala bych, že byla kratší, než Music of the Night. Proč?! :D Měli je nechat se p-o-l-í-b-i-t, sakryš! :D
Sice tam ten polibek pak ukáží dotatečně, ale...still.
Ah, Kyle! :) Vkládala jsem článek, kde byl mimo jiné odkaz na jeho rozhovor, kde se ho moderátor ptal, co se mu během AIAOY honí hlavou.
Kyle se usmál a povídá "Myslím na to, že přede mnou stojí krásná dívka, kterou miluji. Vlastně...když jsem na scéně, tak se do herečky Christine na okamžik opravdu zamiluji."
"To v případě Sierry Boggess nebude tak těžké..."
"Oh! It's easy. She's gorgeous!"
*.* *.* *.*

Komentáře

  1. Nevím, jak je možné, že mi dochází slova. :) Snad to je tím, že jsem se dívala na jeden z populárních seriálů současnosti ("Pretty Little Liars"), psala povídku a článek a tím totálně vyčerpala svojí denní zásobu slov, nebo to můžu shodit na to, že jsem unavená k smrti... :)
    Konec konců musím říct, že ta fotografie je dokonalost sama a ohledně All I Ask Of You s tebou plně souhlasím. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně někdo, kdo sleduje PLL! Yes! :D Já ten seriál m-i-l-u-j-u!!! :D
    Život hold není fér. :D Hlavní je, že ten záběr ukázali dodatečně. Aww. :')

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem si to video pustila asi třikrát za sebou :D Je to nádhera, i z těch krátkých ukázek je vidět, jakou mají Kyle a Sierra mezi sebou úžasnou chemii.

    OdpovědětVymazat
  4. Yes!!! :D Mě dokonce samým nadšením začaly slzet oči, to už bylo na pováženou :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky